.:Tomek:. Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Hejo Katy. Mówiąc konkretnie jak zawsze ;) zaproponował bym zmianę sklepu. ( Chodzi mi o dodanie paru rzeczy :D ) Dodatki : + Bazuka | 50 AP - 1000 Obrażeń + Noktowizor | 15 AP - jedna runda + MiniGun | 50 AP - 1,5 razy większy DMG + Kamizelka | 15 AP + PipeBomb | 25 AP - 2000 Obrażeń + Maska Gazowa | 40 AP - Chroni przed bombom infekcyjną + Dodanie dwóch auto kamp | Cena tych auto kamp po 15 AP Chciałbym również zaproponować takie coś, że laser zadawał by DMG i nie niszczyłby się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 WSZYSTKO WIELKIE NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 20, 2015 Author Share Posted March 20, 2015 Bazuka - a nie ma jej czasem w sklepie już ? ( NIE ) Noktowizor - po co noktowizor ludziom skoro mają latarki i flary ( NIE ) MiniGun - a przypadkiem nie ma już krowy w sklepie ? Kamizelka - kamizelka też jest w sklepie albo ja mam coś z głową nie tak ( NIE ) PipeBomb - ????????? ( NIE ) Maska - NIE I ostatni na NIE Ps. Ty te propozycje to chyba wkleiłeś z internetu dlatego że niektóre rzeczy z tego co myślałem na serwerze się znajdują Masz właściciela serwera a w ogóle nie wiesz co się dzieje na serwerze i co jest w sklepie itd. To co z ciebie za właściciel ?? Masakra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts