Damjan Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Cukier waniliowy? A nie chodyi o wanilinowy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damjan Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 waniliowy to zupełnie co innego, przepraw post lepiej :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Kajmany potrafią gotować :DD Trzeba kiedyś skosztować kawałek <> taki tyci :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Zrobię sobie na urodziny :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Sernik z rosą <3 robiłem,jadłem,zrobię :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Moja mama robi najlepsze z rosą, ale niestety bardzo rzadko... bo woli robić sernik bez sera -.- W każdym razie mój przepis minimalnie się różni, ale już nie będę o tym tutaj napominał :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Dziękujemy za przepis Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts