Jump to content
Radowsky

Podanie na ub (wh) Radowsky

Recommended Posts

Twój nick: Radowsky

Nick admina banującego: ItneZ?!

Data/Mapa: 17:03 | 06/01/2022 '' Mapy nie znam

SteamID: STEAM_1:0:627983932

Serwer (mod):   ONLY DEAGLE                              

Opis sytuacji: Wbiłem sobie pograć spokojnie na serwerku po jakiejś 30 min rozgrywce admin dał mi bana z wh którego nie miałem i nie przyznaje sie do żadnego cheatowania serwer jest też dla no prime a  z tego co widze każdy no prime odrazu leci na perma dlatego chciałem to wyjaśnić. Konta steam tez nie mam nowego i mam na nim przegrane 450h. Tutaj link do ostatniej minuty przed banem potwierdzający to. ; D 

To tak Radowsky prawdopodobnie dostałeś tego bana ode mnie przez przypadek jak banowałem inną osobe ale teraz nie pamietam nicku i mogłem missem ciebie zbanować.

i to mój błąd że zrobiłem to za szybko i za to przepraszam <3 I odwołanie przyjmuje tak samo unbana dostaniesz. 

2 minuty temu, ItneZ napisał:

To tak Radowsky prawdopodobnie dostałeś tego bana ode mnie przez przypadek jak banowałem inną osobe ale teraz nie pamietam nicku i mogłem missem ciebie zbanować.

i to mój błąd że zrobiłem to za szybko i za to przepraszam <3 I odwołanie przyjmuje tak samo unbana dostaniesz. 

Oki

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.