Jump to content
DemoS

UnHumAn Odwołanie

Recommended Posts

Twój nick:UnHumAn

Nick admina banującego:GoldenBoy

Data/Mapa:22:03 | 03/01/2022 De_mirage

SteamID:STEAM_1:1:519823905

Serwer (mod):★ Katujemy.eu ★ MIRAGE #3                        

Opis sytuacji:Wbiłem na drugim koncie czekając na restart rankingu, po zagraniu 2-3 map dostałem bana z powodem "Wallhack" Proszę o dokładniejsze sprawdzenie demka :)

Link do sb:https://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:519823905&advType=steamid&Submit

Spodziewałem się odwołania, bo nie byłem pewny do końca, aczkolwiek zobaczymy,

https://672.gotv.pro/srv68410/auto0-20220103-213512-1563024794-de_mirage-GameTrackerClaimServer.dem.zip

2:09 - Szybki strzał moim zdaniem w dodatku 0.5+B,
2:36 - Również moim zdaniem szybki strzał jeszcze nie zdążył przebiec, a już oddał strzał, dobry refleks+B,
4:08 - Chciałeś iść na mida, ale zobaczyłeś, że paka kieruje się na B i Ty również tam się skierowałeś wcześniejsze rundy a grane było, ale mógłbyć przypadek+/-B,
9:31 - Dziwne wcelowanie - totalnie odpuściłeś zakręt i lewą stronę paczek tylko na prawą od razu wcelowanie+B,

17:40 - Szybki strzał+B,
18:49 - Szybki flick z AWP, ale to raczej czyste +/-b,
20:13 - Do końca rundy bardzo dziwne akcje zwlaszcza ten ostatni kill cały czas gdybyś nie spuszczał go z ekranu+B,
22:26 - Widziałeś przeskok wszystko okej, ale gdy CT ma zamiar znów picknąć to nagle tam sie wcelowujesz+B,
23:05 - Szybki strzał+B,
27:07 - Czekasz specjalnie, aż chłop może Ci picknie z sandwitcha, ale gdy idzie rampe odpuszczasz wcelowanie+/-B,
28:15 - Poprzednią rundę na pewniaku wchodziłeś, a teraz pickujesz 3 razy cholder pickiem na taką niestandardową pozycje + potem wcelowujesz się na typa który ma zamiar skakać,

Ogólnie patrzyłem Cie od 22 minuty nie byłem pewny tego bana, więc jak coś to przepraszam.

Edited by Golden Boy
  • Like 4

2:09 - Szybki strzał moim zdaniem w dodatku 0.5+B, - Słyszał go i wyczekał, strzał po pojawieniu się modelu chwilę po. Czysto.
2:36 - Również moim zdaniem szybki strzał jeszcze nie zdążył przebiec, a już oddał strzał, dobry refleks+B. - Dostał info, że last pałac, tutaj również strzał normalny nic wcześniej nie ma. Czysto.
4:08 - Chciałeś iść na mida, ale zobaczyłeś, że paka kieruje się na B i Ty również tam się skierowałeś wcześniejsze rundy a grane było, ale mógłbyć przypadek+/-B, - Przypadek. Nic nie wskazuje, że chciał iść mida. Czysto.
9:31 - Dziwne wcelowanie - totalnie odpuściłeś zakręt i lewą stronę paczek tylko na prawą od razu wcelowanie+B, - Słychac było strzał tego gościa co tam stoi ze skautem. Czysto.

17:40 - Szybki strzał+B, - Strzał normalny, dopiero w połowie modelu, często snajperzy tak kogoś zdejmują. Czysto.
18:49 - Szybki flick z AWP, ale to raczej czyste +/-b, - Fakt szybki ale to możliwe, czysto.
20:13 - Do końca rundy bardzo dziwne akcje zwlaszcza ten ostatni kill cały czas gdybyś nie spuszczał go z ekranu+B, -Bardziej na logikę to rozegrał, że się porozstawiali. Cały czas wszędzie sprawdza pozycje, ostatniego zabija jak pojawia się stopa modelu i wtedy włącza zooma. Czysto.
22:26 - Widziałeś przeskok wszystko okej, ale gdy CT ma zamiar znów picknąć to nagle tam sie wcelowujesz+B, - Sprawdza okno widzi, że czysto wiec wraca celownikiem tam gdzie może się pojawić gościu, raczej przypadek że się tak zgrało że akurat ct chciał wychylić. Czysto.
23:05 - Szybki strzał+B, - Tutaj rzeczywiśćie bardzo szybki strzał, ale wygląda jakby go po prostu specjalnie prefire'ował. Pół na pół.
27:07 - Czekasz specjalnie, aż chłop może Ci picknie z sandwitcha, ale gdy idzie rampe odpuszczasz wcelowanie+/-B, - Dostał info że drewno i rampa więc chwilę patrzy, że może ktoś akurat tam picknie. Czysto.
28:15 - Poprzednią rundę na pewniaku wchodziłeś, a teraz pickujesz 3 razy cholder pickiem na taką niestandardową pozycje + potem wcelowujesz się na typa który ma zamiar skakać, - Poprzednią rundkę mida szedł. Słyszy strzały awp z okna więc cofa. Pierwszy strzał to standardowa pozycja, często ktoś tam stoi, drugi strzał 99% szans że tam mógł być bo to ten co zabił jego teamate. Czysto.

Według mnie gra na logikę, widać wyćwiczony refleks i doświadczenie. UB.

• Like 1
  • Thanks 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.