DemoS Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 Twój nick:UnHumAn Nick admina banującego:GoldenBoy Data/Mapa:22:03 | 03/01/2022 De_mirage SteamID:STEAM_1:1:519823905 Serwer (mod):★ Katujemy.eu ★ MIRAGE #3 Opis sytuacji:Wbiłem na drugim koncie czekając na restart rankingu, po zagraniu 2-3 map dostałem bana z powodem "Wallhack" Proszę o dokładniejsze sprawdzenie demka :) Link do sb:https://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:519823905&advType=steamid&Submit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golden Boy Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 (edited) Spodziewałem się odwołania, bo nie byłem pewny do końca, aczkolwiek zobaczymy, https://672.gotv.pro/srv68410/auto0-20220103-213512-1563024794-de_mirage-GameTrackerClaimServer.dem.zip 2:09 - Szybki strzał moim zdaniem w dodatku 0.5+B, 2:36 - Również moim zdaniem szybki strzał jeszcze nie zdążył przebiec, a już oddał strzał, dobry refleks+B, 4:08 - Chciałeś iść na mida, ale zobaczyłeś, że paka kieruje się na B i Ty również tam się skierowałeś wcześniejsze rundy a grane było, ale mógłbyć przypadek+/-B, 9:31 - Dziwne wcelowanie - totalnie odpuściłeś zakręt i lewą stronę paczek tylko na prawą od razu wcelowanie+B, 17:40 - Szybki strzał+B, 18:49 - Szybki flick z AWP, ale to raczej czyste +/-b, 20:13 - Do końca rundy bardzo dziwne akcje zwlaszcza ten ostatni kill cały czas gdybyś nie spuszczał go z ekranu+B, 22:26 - Widziałeś przeskok wszystko okej, ale gdy CT ma zamiar znów picknąć to nagle tam sie wcelowujesz+B, 23:05 - Szybki strzał+B, 27:07 - Czekasz specjalnie, aż chłop może Ci picknie z sandwitcha, ale gdy idzie rampe odpuszczasz wcelowanie+/-B, 28:15 - Poprzednią rundę na pewniaku wchodziłeś, a teraz pickujesz 3 razy cholder pickiem na taką niestandardową pozycje + potem wcelowujesz się na typa który ma zamiar skakać, Ogólnie patrzyłem Cie od 22 minuty nie byłem pewny tego bana, więc jak coś to przepraszam. Edited January 3, 2022 by Golden Boy 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 3, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 3, 2022 Decyzja ubt do 48h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 4, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 4, 2022 2:09 - Szybki strzał moim zdaniem w dodatku 0.5+B, - Słyszał go i wyczekał, strzał po pojawieniu się modelu chwilę po. Czysto. 2:36 - Również moim zdaniem szybki strzał jeszcze nie zdążył przebiec, a już oddał strzał, dobry refleks+B. - Dostał info, że last pałac, tutaj również strzał normalny nic wcześniej nie ma. Czysto. 4:08 - Chciałeś iść na mida, ale zobaczyłeś, że paka kieruje się na B i Ty również tam się skierowałeś wcześniejsze rundy a grane było, ale mógłbyć przypadek+/-B, - Przypadek. Nic nie wskazuje, że chciał iść mida. Czysto. 9:31 - Dziwne wcelowanie - totalnie odpuściłeś zakręt i lewą stronę paczek tylko na prawą od razu wcelowanie+B, - Słychac było strzał tego gościa co tam stoi ze skautem. Czysto. 17:40 - Szybki strzał+B, - Strzał normalny, dopiero w połowie modelu, często snajperzy tak kogoś zdejmują. Czysto. 18:49 - Szybki flick z AWP, ale to raczej czyste +/-b, - Fakt szybki ale to możliwe, czysto. 20:13 - Do końca rundy bardzo dziwne akcje zwlaszcza ten ostatni kill cały czas gdybyś nie spuszczał go z ekranu+B, -Bardziej na logikę to rozegrał, że się porozstawiali. Cały czas wszędzie sprawdza pozycje, ostatniego zabija jak pojawia się stopa modelu i wtedy włącza zooma. Czysto. 22:26 - Widziałeś przeskok wszystko okej, ale gdy CT ma zamiar znów picknąć to nagle tam sie wcelowujesz+B, - Sprawdza okno widzi, że czysto wiec wraca celownikiem tam gdzie może się pojawić gościu, raczej przypadek że się tak zgrało że akurat ct chciał wychylić. Czysto. 23:05 - Szybki strzał+B, - Tutaj rzeczywiśćie bardzo szybki strzał, ale wygląda jakby go po prostu specjalnie prefire'ował. Pół na pół. 27:07 - Czekasz specjalnie, aż chłop może Ci picknie z sandwitcha, ale gdy idzie rampe odpuszczasz wcelowanie+/-B, - Dostał info że drewno i rampa więc chwilę patrzy, że może ktoś akurat tam picknie. Czysto. 28:15 - Poprzednią rundę na pewniaku wchodziłeś, a teraz pickujesz 3 razy cholder pickiem na taką niestandardową pozycje + potem wcelowujesz się na typa który ma zamiar skakać, - Poprzednią rundkę mida szedł. Słyszy strzały awp z okna więc cofa. Pierwszy strzał to standardowa pozycja, często ktoś tam stoi, drugi strzał 99% szans że tam mógł być bo to ten co zabił jego teamate. Czysto. Według mnie gra na logikę, widać wyćwiczony refleks i doświadczenie. UB. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 4, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 4, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts