Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: argentynskie

Nick admina banującego: Skiller

Data/Mapa: 03.01.2022 de_mirage

SteamID: STEAM_1:1:575430799

Serwer (mod): ★ ONLY MIRAGE #2 ★                              

Opis sytuacji: Dostałem bana na 24H przez to, że zwyzywałem osobę (Skillera, admina) nie wiedząc, że jest adminem (tak wiem, nie powinienem obrażać nikogo) powiedziałem, cytuję "c*uj ci w dupe za kampienie na respie" zdenerwowałem się, ponieważ nie lubie kampienia na respie, był właśnie reset na serwerze i chciałbym wbić topkę i dlatego zależy mi na szybkim zdjęciu bana, jeśli zostanie rozpatrzone pozytywnie. Za całe zajście jeszcze raz przepraszam i obiecuję, że nigdy więcej się nie powtórzy, a jeśli by się powtórzyło mogę dostać perma bez możliwości odwołania się. Chciałem z tego miejsca przeprosić Skillera za całe zajście i obiecuję poprawę. Pozdrawiam

• Lubię to! 1
Opublikowano

Fajnie ze się przyznałeś ze wyzywałeś ten ban teraz na 24H może trochę za długi sorry z mojej strony mogłem ci dać na 2-3h 
1. wydarłeś się na mnie lub team i powiedziałeś ty dziwk... {20:14}
2.ale mnie wkurwijaja tacy k/d playerze Skiller ty chu... {21:45}
wiesz jak nie znasz chłopa to go tez nie wyzywaj bo będą takie niepotrzebne problemy
tak jak mowie może te 24H za długie.
Demko:http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1641241199-1641244640.zip

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.