Deszavuu Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Nick z serwera: ShowPower Wiek: 15 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/ShowPower-MakliniPeek/91.224.117.196:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Niestety jeszcze nie miałem styczności w adminowaniu na większym serwerze, lecz szybko się uczę. Znajomość sourcemoda [0/10]: 5/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: dziennie ok. 4 godzin Dlaczego Ty?: Ponieważ jestem bardzo aktywnym graczem na serwerze posiadam aktualnie 130 godzin w tym miesiącu, w godzinach porannych gdy admini są nieaktywni są osoby, które łamią regulamin ,na serwerze zachowuje szczególną kulture, chciałbym się nauczyć mieć większe doświadczenie. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Deszavuuu#2278 SID: STEAM_1:1:211644072 Posiadasz konto Prime?:Tak Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Tak 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bati Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Przyjmuję na okres próbny. Myślę że się nadajesz, zawsze jak coś się dzieje na serwerze piszesz do mnie, kiedyś cię upomniałem o poprawę zachowania, od tamtego momentu twoje zachowanie uległo poprawie. odezwij się do mnie na Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bati Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts