Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
JANIIS

ban za to ze admin nie umie spr :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: JANIIS

Nick admina banującego: Mlody (M)

Data/Mapa: 5vs5 #1

SteamID: STEAM_1:1:633547067                                               ip servera 91.224.117.196:27015                     

Opis sytuacji: opis demka

2.15 siedzialem z kolego na dc byl w mojej druzynie i podal mi info ze slyszal apsy :D            nick name : bana nek

3.04 dostalem info od banaka ze jest po 2 glowach i chcialem powili sie cofnoc na rampe zobaczyc czy nie jest wcelowany bo jak ktos ma loua to nie wychyla tylko sie skampi na jedna pozycje i czeka na wroga i tez widac ze czekalem az wychyli

5.25 strzal byl z daleka i z wysoka to sie skaplem ze siedzi na schodach

5.47 to noramlne nie wiem czy wiesz ze gosc tez ma radar i ze widzi na nim takie czerwone kropki wiedzial ze jeden mid bo  ten gosc jego teameta zabil a o mnie wiedzial bo widzial gdzie drugiego jego teameta zabilem wiec latwo wywniskowac ze gosc bedzie isc na tee AAAAAAAAAAA

6.30 takie typowe krycie sie ???????? co to ma zn ze slyszalem goscia ze jest za boxami z awp ktory zabil mojego teameta ????

6.50 hmm moze to troche dziwnie wygloda ale kapnelem sie ze chce uciec mysl ze narpierw na krzeslo wejdzie xD

prosze spr jeszcze raz demko i sie zastanow co piszesz xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.