ssiera Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Nick: SSIERA Katujemy.eu Wiek: 16 SteamID: Społeczność Steam :: SSIERA Katujemy.eu (steamcommunity.com) Staż na serwerze: ponad 16 dni Twój GameTracker:GameTracker.com : Wyszukiwanie graczy dla SSIERA Katujemy.eu Doświadczenie w byciu adminem?: Byłem na kilku serwerach Znajomość SourceMod [1-5]: 4 Sprawny mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: dziennie okolo 2-3 godz tygodniowo około 25 godz Dlaczego właśnie ty?: Jestem miły umiem rozpoznac gdy ktos oszukuje podczas rozgrywki duzo osob mnie lubi na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
TsitL Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Jestem na nie -adminów jest wystarczająco -nie widać Twojej pomocy na serwerze -standardowa aktywność 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wikcia Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Cześć jestem na nie (wybacz) Powody są takie iż uważam, że na serwerze jest 8 adminów i to WYSTARCZY, ponadto nie widzę abyś pomagał graczą a dodatkowo jakoś twoja aktywność mnie nie przekonuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuriouSeven Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Jestem na nie -jest wystarczająco adminów -nie pomagasz za dużo dla innych graczy -aktywność Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker13 Posted January 1, 2022 Friend Share Posted January 1, 2022 Popraw swoją aktywność na serwerze i jeśli chcesz., spróbuj ponownie za co najmniej 7 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts