KAMPI Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 WYMAGANIA : Konto Prime-Posiadam Sprawny mikrofon-Posiadam Znajomość regulaminu serwera oraz forum 8/10 Wyróżnianie się kulturą osobistą-Tak jestem kulturalny i gracze na serwerze znają mnie dobrze Niezbędna jest minimum podstawowa znajomość sourcemoda-7/10 WZÓR : Nick na serwerze:- KAMPI Wiek: 16 za jeden dzień 17 ;) Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT):gametrackera- https://www.gametracker.com/player/KAMPI/145.239.16.134:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: 8/10-Byłem adminem u was myślę że dużo osób powiedzialo że byłem bardzo dobrym adminem Znajomość sourcemoda [0/10]:7/10-znam podstawowe komendy oraz dodatkowe komendy Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2-3 lub 5 zalezy od dnia godz Dlaczego Ty?:Myślę że powinienem być to ja ponieważ panuje strefa w której grasuja nieczyści gracze którzy nie dają spokoju innym członkom rozgrywki chcę temu zapobiec. Kilka razy widziałem cheaterów na serverze i chcem wprowadzić porządek na serverze oraz będę poważnie podchodził do sprawy banowania. Nie ma zbyt dużo adminów na serverze co jest troche słabe ponieważ członkowie na serverze denerwują się przez cheaterów wtedy graczy na serverze ubywa. Myślę że moje podanie rozpatrzycie rozważnie pozdrawiam Posiadasz mikrofon?:Tak sprawny 100% Kontakt:Kampi#6212 SID: 0:1:572282900 Posiadasz konto Prime?: Tak posiadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golden Boy Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 Na TAK, +Doświadczenie, +/-Wiek, ++Staż, +/-Aktywność, Powodzenia!;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Dick Rusina Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 Cytat Wprowadzanie kolesiostwa na serwer, faworyzowanie konkretnych graczy i namawianie do wyzywania administratora oraz admin "dla zabawy". Zostałeś zdegradowany bez możliwości powrotu na to stanowisko. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Dick Rusina Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor UNBAN™ CS 1.6 V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts