prawdziwy qelk Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Nick: ρяαω∂zιωу qєℓк† Wiek 14 lat Steam IDhttps://store.steampowered.com/account Staż na serwerze orzełek znajomość sourcemod !admin !mute !kick !ban Doświadczenie w byciu adminem: Średnio zawansowane Sprawny mikrofon mam spędzam od 2-5 godzin dziennie i dram codziennie Dlaczego uważam że powonieniem mieć admina ponieważ zazwyczaj gram jak żadnego admina i staram się pomóc jak ktoś czegoś nie wie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TsitL Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Jestem na nie -Wiek -Doświadczenie -podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wikcia Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Jestem na nie - nie spełniasz wymogów - podanie mnie nie przekonuje - będąc na serwerze nie widziałam żebyś pomagał komukolwiek Dodoam tylko, że mikrofonu sprawnego nie masz bo ci syczy i Cię nie słychać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuriouSeven Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 jestem na nie -doświadczenie -nie spełniasz wymagań -podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker13 Posted December 27, 2021 Friend Share Posted December 27, 2021 Nie zastosowałeś się do wzoru, wymagane jest minimum 15 lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts