Wojciech Kwiatkowski Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 Twój nick: Wojciech Kwiatkowski Nick admina banującego: [SERWER] KONSOLA Data/Mapa: 2021-12-26 23:51:42 niestety nie wiem co to była za mapa SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198970983371/ Serwer (mod): ██★ Katujemy.eu ★ ONLY AWP #2 Opis sytuacji: Wbiłem po świętach na serwer żeby sobie pograć, w międzyczasie zakupiłem sobie vip'a na serwerze bo już grałem sobie na nim jakiś czas i mi się spodobał, po chyba 30/40 minutach grania wyrzuciło mnie z serwera i wyskoczył mi komunikat że zostałem zbanowany na tym serwerze Powodem bana jest Aimbot, nie rozumiem naprawdę skąd decyzja dania mi blokady za ponoć używanego Aimbota. Jestem zdziwiony że dostałem bana za cheaty których nigdy nie używałem i nie mam zamiaru nawet nigdy używać, tym bardziej korzystać z nich po kupnie vip'a na 60 dni. Mam nadzieję że sytuacja szybko się rozwiąże. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Nie widzę nic podejrzanego. UB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts