Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: GrubSon900

Nick admina banującego:  emil albo adzik 

Data/Mapa: de_kabul

SteamID: "GrubSon900" 19476 STEAM_0:1:32764516   0 00:05   13    0

Serwer (mod):  server ffa                             

Opis sytuacji: Wbiłem sobie na samym początku mapy od rozgrzewki grałem. Po 4 rundzie albo 5 dostałem bana tak o bo jakiś gościu czitował (miał zmienne nicki ciągle i przeskakiwał tylko z tt do ct ) a mi wywaliło bana. Polecam zobaczyć demko(http://838556.hltv3.pukawka.pl/hltv-2112241609-de_kabul-1640358540-1640359560.zip) dodam tylko ,że posiadam steam i od samego początku byłem w po stronie ct . Wydarzyło się to wszystko 24.12.2021r. jakoś koło albo pare minut po 16 .

Wycinek z konsoli:Kicked by Console: "Czitowanie"
Kicked :"Czitowanie"

Dodam tylko na koniec tyle ,że nie jestem bywalcem stałym na cs 1.6 pogrywam od czasu do czasu i nie miałem poniekąd pojęcia jak napisac to całe odwołanie na początku i popełniłem kilka błędów pisząc to wszystko w poprzednim podaniu o ub. Proszę o rozpatrzenie owego zgłoszenia oraz o zapoznanie się z demem ,które wszystko wyjaśnia. 

Opublikowano

Właściciel wyczerpał temat w poprzednim odwołaniu. Jego serwer - jego decyzja. Ban zostaje. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.