Zbyś Posted December 25, 2021 Share Posted December 25, 2021 WZÓR : Nick na serwerze: Zbyś Wiek: 21 Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT):https://www.gametracker.com/player/Skarpetka l Katujemy.eu/145.239.16.134:27015/, https://www.gametracker.com/player/Zbys l Katujemy.eu/145.239.16.134:27015/, https://www.gametracker.com/player/Skarpetka/145.239.16.134:27015/ ostatnie trzy nicki które pamiętam. (po przyjęciu podania nie będę już ich zmieniał, chyba że za pozwoleniem. Doświadczenie w adminowaniu: bylem w administracji na wielu serwerowniach co najmniej 6 (nie wymienie nazw bo nie mozna) Znajomość sourcemoda [0/10]: 7 konsola nie jest dla mnie zadnym problemem, ale nie znam niektórych komend na czat Znajomość języka angielskiego [0/10]: 6 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: zalezy to od dnia, podczas wolnego moge poswieci do okolo 5 godzin Dlaczego Ty?: znam sie dobrze na sm, widze ze serwer potrzebuje wiecej administracji rano i po poludniu, bo praktycznie jej nie ma. mam doswiadczenie i chce pomoc serwerowi. na gt mam malo godzin ale na serwerze gralem juz od dawna na innych nickach i kontach (raczej ich nie podam, poniewaz nie znam nickow), można mi uwierzyć Ponieważ jestem wysoko w topce na serwerze jesli znajdzie sie jakis problem rozwiaze go jestem przewaznie spokojnym graczem, chodz to w zaleznosci od sytuacji. czasami zdazy mi sie powiedziec nie cenzuralne slowo, ale jako administratorowi nie bedzie sie mi juz to zdarzalo. jesli beda jakies skladki moge zainwestowac w serwerownie. na forum bede regularnie aktywny. Posiadasz mikrofon?: tak Kontakt: discord (nie bede tutaj podawal bo nie chce zeby kazdy mial moje prywatne konto SID: STEAM_1:0:550395868 Posiadasz konto prime?: tak Akceptujesz regulamin serwera? [TAK/NIE]: tak Akceptujesz regulamin forum? [TAK/NIE]: tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golden Boy Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 (edited) Cóż są plusy i minusy Twojego podania, największym minusem jest aktywność oraz rozpoznawalność, grasz tutaj niedługo co widać po GT i moim zdaniem JEST TO ZA MAŁO NA ADMINA, a największym plusem jest doświadczenie, aczkolwiek przy tej aktywności niestety mój głos nie może być inny niż NIE. Udzielaj się na forum i jak poprawisz aktywność to zmienię zdanie, jak na razie na nie. +Wiek, +Doświadczenie, --Aktywność, Powodzenia!;) Edited December 26, 2021 by Golden Boy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Dick Rusina Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 Pograj jeszcze, popraw aktywność i za minimum tydzień możesz ponownie złożyć podanie. First Seen: Dec 23, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Dick Rusina Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor UNBAN™ CS 1.6 V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts