Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick: VerteN
2. Imię: Darek

3. Wiek: 27
4. Znajomość AMXModMenu(w skali 1-10): 10
5. Sprawny mikrofon(tak/nie): tak
6. Link do Twojego GT: https://www.gametracker.com/player/VerteN/51.83.215.40:27015/
7. Parę słów o sobie: Witam mam na imię Darek lubię grać w karabiny i degustować alkohole świata
10. Ile godzin tygodniowo możesz poświęcić na pilnowaniu serwera?: Ojojo sporo sporo
11. Staż w Counter-Strike 1.6?: 12lat
12. Czy posiadałeś już Admina?: Tak
13. Składka(tak/nie): Tak

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na Tak 

Przydza się osoba co  potrafi rozróżniać  czitera od czystego gracza

+ Stem

+składka 

+wiek

+doświadczenie 

Chciałbym żebyście tylko sprawdzili te 10/10 znajomośc amxmodmenu może jakiś plugin zrobi na serwer jak tak dobry jest, lekko poniosło.

• Lubię to! 1
Opublikowano

jestem na małe tak

+wiek

+skladka

+amx??? nie próbuje  zaprzeczać nawet ;pp

+doświadczenie, samo amxx mowi za siebie

-konto pod podanie

- mało systematyczna gra

- mało przekonywujące podanie

mało Cię widuje, nie chciałbym powiedzieć, że w ogóle, pewnie to przez Twoją mało systematyczną grę ;p 

przez dwa tygodnie zrobiłeś może raptem 400 minut??? 

grasz bardzo niesystematycznie - 2 tygodnie temu grałeś przez 4 dni 150min+, teraz przez ostatnie dwa tygodnie raz grasz, a później przez dwa dni nie grasz w ogóle, albo wejdziesz na 10 minut ;p

aczkolwiek myślę, że to wzrośnie wraz z posadą ;DD

@EDIT !!!!!

Dobrze, że nie napisałeś, że jesteś bezkonfliktowy, bo właśnie szukasz problemu na pv, przez to, że napisałem, że grasz mało systematycznie, wyskoczyłeś do mnie, że czemu piszę pod podaniem, że mało grasz, skoro sam nie spełniam wymagań wieku ( co jest głupotą X D) i, że mam mniej godzin przegranych.

Ziomek, przez 2 tygodnie przegrałeś jakieś 400 minut, w tym tygodniu może z 200, ja Cię nawet nie kojarzę.

Te 2k minut masz z dawniejszego etapu gry, teraz masz znikomą aktywność, zobaczyłeś, że masz ,,wysokie" GT i zrobiłeś szybko konto, żeby złożyć podanie czy jak?

A poza tym uwierz, że mam o wiele razy więcej stażu od Ciebie na serwerze ;pp 

Będę na tak jeżeli udowodnisz swoje 10/10 amxx w sposób jaki przedstawił Eon - napisz jakiś plugin :)

Wówczas będę na tak, na razie jestem na nie!

• Wow 1
  • Donator
Opublikowano
Cytat

4. Znajomość AMXModMenu(w skali 1-10): 10

Chciałbym w to uwierzyć ale jakoś nie jestem przekonany na takie bajeczki. Udowodnij jakimś napisanym pluginem :default_happy:.

Podanie słabo przekonujące, mało się starałeś żeby przekonać odbiorców do pozytywnej oceny. Wymagania spełniasz oczywiście ale poza tym to cienko. Druga rzecz godziny GT. Jakoś przez ten czas nie widziałem Cię na serwerze wgl albo grasz jak mnie nie ma. Mało aktywny jesteś. 

Podsumowując, jestem na nie. Podanie mnie nie przekonuje w żaden sposób. Przy okazji daj się poznać.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jakby nie patrzeć to 

Aktywny jesteś

Składka

Steam 

Można by dać szansę ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.