Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: snow

Nick admina banującego: pomarancza

Data/Mapa: 16.12.2021 nie wiem ale godzina 13:40

SteamID:76561199226813905

Serwer (mod): ONLY DEAGL                              

Opis sytuacji: krotko o sytuacji z pierwszym banem ise zgodze poniewaz wyzlalem tam czlowieka ale teraz to nie poniewaz byl na serwerze typ ktory wyzywal po angielsku nick wyzywajacego eryc pomarancza nie mutowal go po czasie tak z 5 min zmutuwal nie zbanowal ja napisalem "ci wyslalem wiadomosc i potem dopisalem pki"i dostalem bana na 20h moim zdaniem admin ma do mnie problem ze bez ostzrezenia banuje nwm nie lubi ale dsotaje od razu  bana bez ostrzezenia prosze odpowiedziec jak najszybciej dziekuje.

bez sensu dostalem na 20h bana a musze czekac 24h zeby ten admin dal demko znajac zycie i tak nie da rozpiski za 24h tak ze dostaje juz unbana to po co wogule mamy pisac jesli admin poprostu nie rozpiski dema i typ po prostu bedzie czekal az mu sie skonczy ban i jak ma byc tak zawsze to polowa ludzi ktorzy dostaja bany jak ja np 20h to na 99% nie da rozpiski i elo.

Opublikowano

Sprawdziłem demko, z niego wynika że:

Admin( @ PoMaRaNcZa97 ), chciał zbanować tego gracza co ,,wyzywał po Angielsku" .

Demka nie rozpisał, porozmawiam sobie z nim(pewnie zostanie ukarany).

@ snow jeśli chcesz możesz zgłosić skargę na admina. 

Teraz ten gracz co ,,wyzywał po Angielsku" dostaje mute'a na 1 tydzień.

Link Do Mute'a

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.