Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Czarnuulkaaax

Nick admina banującego: Misiak<3

Data/Mapa: 12.12.2021  OnlyDD2

IP/SteamID:

Serwer (mod):  OnlyDD2                         

Opis sytuacji: Witam jest taka sytuacja ze zostałam zbanowana na serwerze u jokera na dd2 i miałam wstawic screeny tylko jest problem ponieważ nie wrzuciłam ich od razu na forum tylko miałam to zrobić następnego dnia bo było juz późno , po za tym nie wiedziałam za bardzo jak to zrobić... następnego dnia gdy bylam w pracy , a  tam pracuje na swoim prywatnym laptopie , znajoma zalała mi lapka kawą , okazało się, że padł dysk ( ktory juz zostal wymieniony ) i niestety w teaz juz nie mam możliwości podesłania tych ss"ow , a szkoda , bo na tym serwerze grałam bardzo długo  , nawet wykupywałam svipa i vipa, więc nie ryzykowałabym jakims bezsensownym czitowaniem. Po prostu w tej grze jest tak, ze albo masz dobry dzien albo slaby i raz idzie lepiej raz gorzej gra, czasami nawet na farcie cos wyjdzie . Zalezy mi aby wrocic na ten server. Dzieki i pozdro.

Wycinek z konsoli:

• Przykro mi 1
Opublikowano

Potencjalnie mogło się to wydarzyć naprawdę i mogę w to uwierzyć. Patrząc w bansa widzę, że nigdy nie było z Tobą problemów aż do teraz, kiedy dostałaś screeny. W razie jakichkolwiek problemów - mamy poradniki jak to zrobić. Krok po kroku. Jeśli Opiekun ma takie same zdanie co ja, to zostaniesz odbanowana. Decyzja należy do @ `Joker.^^  / @ o9u

• Lubię to! 2
Opublikowano

Dostajesz UB, ale następna taka sytuacja i będzie brak UB.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.