Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:

xyz?
Imię:

Kamil
25
Znajomość AMX (1-10):

7-8
Sprawny i działający mikrofon:

Tak
Link do swojego GameTracker'a ( >> GT Serwera DD2#2 << ):

https://www.gametracker.com/player/xyz%3F/54.38.134.2:27015/
Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:

Staram się jak najwięcej czasu, spędzać na serwerze grając , a jeśli nie jestem w grze to cały czas jestem online na Steamie. Mam elastyczny czas pracy 24/48h, godziny poranne/nocne to dla mnie nie problem aby wejść na serwer ( no chyba, że jestem na służbie  :P ) dobra relacja  z graczami jak i administracja ( częste zgłaszanie na steam- ie ) jeśli kogoś z adminów nie ma na serwerze, a jest potrzeba żeby był. No i również myślę, że przyda się kolejna para rąk do pomocy.
Czy posiadasz STEAM z grą? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:

Tak posiadam, STEAM_0:1:28595697   0 01:34   34    0
Staż w Counter-Strike 1.6:

Od 2009r na steamie( ponad 12k godzin ) , wcześniej kilka lat na ns.
Czy posiadałeś już admina?:

Tak posiadałem
W jaki sposób trafiłeś na serwer?:

Znalazłem waszą sieć na reklamach jeszcze pod starym " szyldem "  i postanowiłem, że  tu zostanę, a serwer znalazłem  na stronach, które reklamują wasze IP

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Wow 1
Opublikowano

Jestem na TAK. 

Parę razy mieliśmy okazję pograć. Nie pokazał się ze złej strony i nie zauważyłem niczego niepokojącego, aby moja decyzja była negatywna. 

Opublikowano

Jestem na nie 

Na plus jest steam i doświadczenie. Jednak wydaje mi się, że bardziej liczy się podejście do graczy i adminów. Znam Cię z serwera i wiem jak zachowujesz się w stosunku do adminów, np. pisanie na u@ w trybie rozkazującym żeby wyrzucić specty (dodam, że zdążyłam dosłownie wejść na serwer). 

Co do zgłaszania na steam czy na u@ to nie przypominam sobie żadnych zgłoszeń "odpalonych" graczy z Twojej strony. Nie dałeś mi się poznać z dobrej strony, dlatego moja opinia na temat tego podania jest negatywna. 

• Przykro mi 1
Opublikowano

widziałem cię na serwerze kilka razy, nic w tym czasie złego nie zrobiłeś więc wydaję mi się że na okres próbny spokojnie można cię wziąć ;) 

Opublikowano

na nie

wyglad podania

brak kultury (glownie obrazy w stosunku graczy ktorzy cie zabijaja)

watpie ze te twoje relacje z adminami i graczami sa dobre 

Opublikowano

Jestem na nie

Kamilek ma czasami odpaly ze wzgledu na gorsze dni, ktore kazdemu sie zdarzaja

szczegolnie, gdy sa wystawieni na codzienny stres... lecz z tego co slysze trzeba troche

popracowac nad samokontrola, by zachowac troche profesjonalizmu

Opublikowano

Jestem na nie
Na plus jest doświadczenie natomiast tak jak już wyżej napisano podejście do graczy jest nieodpowiednie, obrażanie, spamowanie na u@ cały czas, wydaje mi się, że nawet nie będziesz używał żadnych ostrzeżeń tylko od razu ban z bomby na maksymalny czas zależny od powodu a nie o to w tym chodzi.

Opublikowano

Na tak.

+Wiek

+Doświadczenie 

+Przyda się kolejna para rąk do pomocy.

Ja od siebie dałbym okres próbny.

• 11 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.