Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano
Imię: Adrian
Nick na serwerze: ESL
Dlaczego akurat ty: Mam dobrą aktywność na Ts3, siedzę albo z chłopakami, albo ze znajomymi, zawsze gdy odpalam komputer to jest włączany Ts3 i siedzę na nim do póki nie wyjdę z komputera. Mam doświadczenie jako administrator w sumie byłem nim 2 razy. A tak to były  technik publicznego Ts3 pod gildie (mogę podesłać ip i fb do właściciela tego ts3)Mam sporo doświdczenia, które chce wam pokazać i pomóc w rozwoju ts3.  
Doświadczenie jako admin TS'a: Jak wyżej wspomniałem byłem 2 razy adminem, oraz technikiem ts3
Czas, który możesz poświęcić na serwer: Wracam po pracy 15/16 i siedzę do wieczora po 5/6 h na serwerze więc sporo
Składka [tak/nie]:  Tak

Pozdrawiam Panów i Panie

• Lubię to! 2
Opublikowano

Bez 2 zdań można powierzyć temu panu admina, robi aktywność, zna się na rzeczy, jest dojrzały i odpowiedzialny na tak powodzenia!!!

• Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

Niedawno zostałeś przyjęty na Admina OM2/UBT CS:GO. Udowodnij tam i tu, że jesteś w stanie to połączyć bezproblemowo.

Spędź z nami jeszcze trochę czasu na ts'ie i za 7 dni złóż ponownie podanie. :default_smile:

Na chwilę obecną odrzucam. 

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.