Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:PREVIOUSSS

Nick admina banującego:TstiL

Data/Mapa:MIrage 12.14 .21

SteamID:STEAM_0:0:587141426

Serwer (mod):        only mirage #5                       

Opis sytuacji:dostałem bana ponieważ zabiłem kilka razy admina po przez strazły w głowe z awp. Wychylałem z pref na mjejscówki które są miedzyinnymi na mapie yprac mirage guide 

Opublikowano

Link do demka: http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1639504109-1639505765.zip

16:00 - gracz oddaje strzał w oknie i przechodzi na side A, zabija mnie na rampie po czym bez żadnego info wcelowuje się w dżungle i zabija przeciwnika idącego od dłuższego czasu na shifcie.

17:06 - gracz podaje niepokojące info mówiąc "od shorta" nie miał możliwości słyszeć, że przeciwnik przemieszcza się na tą pozycję.

21:20 - gracz wychyla wcelowany w sylwetkę przeciwnika (podczas rozgrywki wyglądało to zupełnie inaczej niż na demku).

Dodatkowo podczas większości poprzednich rund pewnie zmierza w miejsca gdzie jest przeciwnik przy małej ilości graczy 

• Wow 1
  • Premium
Opublikowano

16:00 - gracz oddaje strzał w oknie i przechodzi na side A, zabija mnie na rampie po czym bez żadnego info wcelowuje się w dżungle i zabija przeciwnika idącego od dłuższego czasu na shifcie.

17:06 - gracz podaje niepokojące info mówiąc "od shorta" nie miał możliwości słyszeć, że przeciwnik przemieszcza się na tą pozycję.

21:20 - gracz wychyla wcelowany w sylwetkę przeciwnika (podczas rozgrywki wyglądało to zupełnie inaczej niż na demku).

Dodatkowo podczas większości poprzednich rund pewnie zmierza w miejsca gdzie jest przeciwnik przy małej ilości graczy 

16:00 Normalna sytuacja, słyszał skok pod oknem, zabił Cię wcelował się w dzungle

17:06 To nie mógł powiedzieć infa? od kiedy na info banujemy?  

21:20 Wcelowany? słyszał scope, wiedział, że tam jest wyszedł prifirem. 

Czysty. Wracaj do gry. 

Również za mało akcji do bana ;3

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.