Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
graca.

Odwołanie od bana - graca. zbanowany przez mY shoT 4 yoU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: graca. 

Długość bana: 2 tygodnie 

Powód: Admin disrespect

Opis sytuacji: Zaczęło się od tego, że administrator @ mY shoT 4 yoU nadał mute kilku moim kolegom. Jednemu za brak kultury, a drugiemu za brak mutacji, a więc wtedy zacząłem się kłócić dlaczego jego kolega Beiz, który również nie ma mutacji może się odzywać, wtedy administrator powiedział, że to on sobie będzie decydował kogo on mutuje, a kogo nie (przyznanie się do faworyzacji). Następnie po jakimś czasie gracz Beiz coś się do mnie odezwał i na końcu powiedział ''co'', a ja odpowiedziałem mu ''gówno'' i  za to dostałem mute na 1000 minut za brak kultury bez wcześniejszego upomnienia. Potem dostałem zakneblowanie na kolejne 1000 minut za napisanie na chacie ''JB ku*we'' za co przyznaje, że jest to obraźliwe i ban jest słuszny, jednakże później zmieniłem nick na ''myshot gruby zj*b'' i dostałem bana najpierw permamentnego, a później został zmieniony na 2 tygodnie, jednak, że w taryfikatorze kar jasno piszę, 4. Obraza administratora - upomnienie / kick / mute / gag ~ od 2 godzin do 3 dni. (chciałbym dodać też, że obraza była w nicku, więc najpierw powinienem dostać ostrzeżenie o zmianie nicku albo chociaż kicka, a nic takiego nie dostałem) 

Coś od siebie: Jeżeli @ mY shoT 4 yoU już drugi raz faworyzuje swoich kolegów i dodatkowo nie przestrzega taryfikatora kar powinien ponieść jakieś konsekwencje, a jeżeli za powiedzenie, że jest gruby i zje*any nie wytrzymuje psychicznie powinien udać się do psychiatry. 

• Haha 1
  • Premium
Opublikowano

Temat londuje w koszu ze względu na brak odpowiedniego wzoru, złóż temat ponownie w odpowiednim dziale oraz zastosuj się do wzoru. 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.