Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: LuiVito
Nick oskarżonego: Murdock ( tap.dll) nie wiem czy to on czy jego przyjaciel admin..
SID oskarżonego (komenda status): 
Godzina i data przewinienia: 21.35
Opis sytuacji: Śmieszny człowiek który wyzywa innych graczy od "kampiących pizd" wyzywa matkę ojca oraz babcię. Widać inteligent. Nie wytrzymuje presji 
 wzywa admina nie wiem czy to jego najlepszy przykaciel czy nie, lecz bez nawet ostrzeżenia daje bana na 3h o treści "prowokujesz" :D śmiechu warte to wszystko nie pozdrawiam 
Dowody (demo, SS, świadkowie): http://811464.hltv2.pukawka.pl/hltv-2112112057-de_dust2_snow-1639252620-1639253880.zip
Uwagi (opcjonalne):Nie polecam gracza bardzo toksyczny nie nadający się do miłej gry.  

Pozdrawiam

Opublikowano

Pytam się gdzie jest stara dobra ekipa? Kwasu, ziomkapoziomka aktualnie to stało się śmiesznym serwerem z toksycznymi graczami. 

Smutne ale prawidziwe...

• Haha 4
Opublikowano

A więc tak bana dostałeś ode mnie wszedłem na serwer kazałem Wam się obu uspokoić więc nie wiem czemu piszesz " bez ostrzeżenia " nie wiem co wcześniej pisał gracz " Murdock " do Ciebie, bo nie siedzę 24/7 na serwerze i obserwuje graczy tylko wchodzę raz na jakiś czas, ale jak już wszedłem to widziałem zaczepki z Twojej strony dlatego też Ty dostałeś bana nie on.

Opublikowano
46 minut temu, LuiVito napisał:

Pytam się gdzie jest stara dobra ekipa? Kwasu, ziomkapoziomka aktualnie to stało się śmiesznym serwerem z toksycznymi graczami. 

Smutne ale prawidziwe...

Ziomkapoziomka to dobry gracz? bo dla mnie to dziewczyna, która podlizuje sie kazdemu i nic wiecej ... Miałes ode mnie 2 bany wczesniej i wiem, ze potrafisz ladnie sie "zabawic" zatem nie rozumiem w ogole Twojego tematu..  

Przypominam Ci, ze zawsze mozesz zlozyc skarge na gracza (mimo, ze jestes graczem) wystarczy, ze dowody pokazesz ... 

Pozdrawiam

• 11 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.