Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: Xtazy | Adrenaline Rush.
Imię: Damian
Znajomość AMX (1-10): 10
Sprawny i działający mikrofon: Tak
Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Xtazy | Adrenaline Rush./54.38.131.56:27015/
Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: pograłem u was chwile zachecony do tego przez jednego z graczy, spodobał mi sie wasz serwer, przyjemna atmosfera, bardzo mili i weseli ludzie co mało gdzie sie zdaża :)
Czy posiadasz STEAM z grą? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:91107368
Staż w Counter-Strike 1.6: nie pamietam dokładnie ;p okolo 10 lat :)
Czy posiadałeś już admina?: tak oczywiście przed wasza siecia jakos ponad 3 lata 
W jaki sposób trafiłeś na serwer? został mi on polecony przez waszego Admina, i tak juz tutaj zostałem
  • Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Ja niestety muszę być na nie. Nie widziałem Cię ani razu na serwerze oraz GT nie jest jakieś zadowalające. Z tego co widzę to w przeciągu kilkunastu dni nie zagrałeś ani razu na serwerze dłużej niż 50 minut, a to nie najlepiej świadczy. W dodatku w ciągu ostatnich 4 dni (licząc z dzisiaj) masz przegraną jedną (!) minutę. Myślę, że to nie jest odpowiedni moment na składanie podania. Pograj trochę więcej, daj się nam poznać i spróbuj za jakiś czas

• Lubię to! 4
Opublikowano

To podanie to chyba w formie zartu xD ani razu cie na serverze nie widzialem pograj dluzej, niech cie bedzie widac na serverze to zmienie zdanie poki co DUZE NIE

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na NIE.  nie widzialem CIe na serwie , a jak widzialem to moze raz lub 2  .
Slaba aktywnosc 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Niestety jestem też na nie, nie widziałam Cie ani razu na serwerze,  można powiedzieć, że zrobiłeś konto pod podanie, bo na profilu również żadnej aktywności - oprócz podania na admina. Tak jak wspomniano wyżej w innych wypowiedziach: popraw aktywność, daj się trochę poznać i dopiero napisz podanie, a może dołączysz do naszej ekipy. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Widziałem Cię może dwa razy na servie. Popraw aktywność, daj się poznac. 

Narazie jestem na nie. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Pograj jeszcze trochę daj się poznać ludziom na ten moment odrzucam.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.