Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Skautmaster

Nick admina banującego: Chi1lfish

Data/Mapa: Mirage 6:10 | 06/12/2021

IP/SteamID: STEAM_1:1:632278075

Serwer (mod):  ██★ MIRAGE #2 ★ ██ Katujemy.eu • 1...    

Opis sytuacji: Wbilem po (banie) za reklamowane niby Cheaty: Widzialem dzieciaczki 11 letnie ktore sie klocily pisalem o Kulturze (potem sam nie mialem przepraszam) zauwazylem ze My name is what cheatuje wiec postanowilem sprawdzic jego umiejetnosci w cheatowaniu i poudawac spina w palacu dobra widzial mnie na wh consola za bh go zbanowala potem tak o se trollnalem (sorki) ze spinuje niby tam strzelilem i wgl jakbym mial spina  to chyba bym typa zabil czy tam ace zrobil z revolvera/skauta oczywiscie admin to na serio wzial xD wiec to troszke dziwne skoro widzial ze nawet typa nie obilem robiac to.

Wycinek z konsoli: Niestety tego nie mialem w consoli z gory przepraszam za problemy Niestety nie wyswietlilo mi sie oprocz Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły. Nic..

(Tu macie link jakby co: https://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:632278075&advType=steamid&Submit)

Przepraszam za Wycinek z konsoli naprawde nie mam.

• Haha 1
  • Katowicz
Opublikowano

15:38 - Podajesz info "idź bo jest czysto" i po chwili fake info "kuchnia będzie wychodził" - Nie słyszysz, nie widzisz, nie mogłeś tego wiedzieć. Spalone.

15:47 - Namierzasz CT o którym nie mogłeś wiedzieć dając info okno i go zabijasz. Spalone.

15:53 - Słyszałeś strzał AWP z respa CT fakt, ale akurat zoomujesz kiedy on się zbliża, lekko po modelu. Akcja taka pół na pół, niepewna.

17:34 - Podajesz info kanapka, nie wiedząc o tym gościu. Spalone.

19:33 - Dość szybki strzał w normalnym tempie i można byłoby go uznać za fart, natomiast w 1/4 widać minisekundowe zatrzymanie celownika na ciele. +/-

19:53 - Strzał obok leci hs. +/-

22:08 do 22:38 - Nie wygląda to na udawanego spinbota, zwłaszcza początek kiedy dosłownie płyniesz przez pałac, wygląda na źle skonfigurowanego spinbota, bo nie trafiasz. Stoisz pół minuty na respie aby go włączyć. Spalone.

24:30 - również nie wygląda to na udawane. Spalone.

25:47 - Tutaj widać idealnie jak działa AIMLOCK. Przeskakuje Ci dwa razy celownik na model za ścianą. Spalone.

25:49 - Kolejny przeskok na ciało za skrzyniami. Spalone.

25:51 - Następny przeskok celownika tym razem z idealnym strzałem i killem. Spalone.

26:02 - Strzał przez skrzynię w model. Spalone.

26:06 - Przeskok i aimlock. Spalone.

27:20 - Tutaj widać, że nie umiesz zapanować nad źle skonfigurowanym AIMLOCKIEM. Przeskok na ciało i strzał do modelu za skrzyniami. Spalone.

27:57 - Podajesz info "od mida Ci dzie" stojąc pod drewnem na A. Spalone.

Ładny zestaw multi-hacka się nam uzbierał. Wallhack + Aimbot+ Spinbot.

Oczywiście ban zostaje.

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

A więc tak:

15:38 - W sumie nie wiem co o tym myśleć. W teorii nikt nie skracał (-)

15:47 - Bardzo dziwne. Nie słyszałeś, ani nie mogłeś widzieć, a i tak wychyliłeś idealnie (-)

15:53 - Normalna akcja (-)

17:34 - Widział/słyszał flash'a (-)

19:33 - Nic dziwnego. Ładny flick (-)

19:53 - Strzał ze scauta też leciały dobrze. Nie widzę tu nic dziwnego (-)

22:08 do 22:38 - XDDDDD. Nie wiem co tym chciałeś udowodnić, ale nie będę sprawdzał klatka po klatce czy aby na pewno na 200% to nie był tylko bait. Zwłaszcza, że oddałeś jeden flick, który nie jest możliwy i odpaliłeś perfekcyjną serię BH. (-)

Nie widzę sensu w oglądaniu tego dalej. Decyzja pozostaje niezmieniona.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.