Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Golden Boy

Mutacja głosu: Si 
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Golden Boy/145.239.16.134:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: 6 miesięcy UBT i opiekun serwera na innej sieci.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 8
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Weekendy to nawet do 7h tygodniowo 2-3h
Dlaczego Ty?: Myślę, że nadaję się na tą funkcję, można to stwierdzić między innymi po mojej aktywności na serwerze oraz po tym, że dałem rozpiskę z demkem na odpalonego gracza w dziale "zgłoś cheatera" :D

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: STEAM, FORUM 
SID: STEAM_1:0:591459106 

Posiadasz konto Prime?: Tak

Opublikowano

Jestem Stanowczo na Nie !
Iż ponieważ znam cię trochę i wiem jaki jesteś. Nie dosyć że twoja przyszłość wiążę się z cheatami To na Dodatek masz 2 konta ( @ lub jedno nie pamiętam dokładnie) na Vacu. Na 2 sieciach masz perma za cheatowanie ( na 2 lub jeden nie pamiętam dokładnie). Cheaty typu radar hack triger oraz wh.
Nie dosyć że cheatowaleś na różnych sieciach oraz na Faceit to jeszcze nie stosujesz się regulaminu ( Przynajmniej było tak na innych serverach)
 Edit: Zapomniałem jeszcze dopisać że mnie wyzywałeś oraz reklamowałeś inną sieć na serwerze a teraz podanie piszesz. Jeśli uda mi się znaleźć demko to pokaże je administracji adios.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Myślisz, że nadajesz się na admina, ponieważ potrafisz rozpisać demko i mieć dobrą aktywność na serwerze? Oczywiście, że są to plusy jednak to nie wszystko. Podczas gry na serwerze oraz po zobaczeniu logów od razu stwierdzam, że nie nadajesz się na admina. Poprzez twoje wulgarne zachowanie stwierdzam, że nie potrafisz radzić sobie w trudnych sytuacjach. W dodatku, otrzymujesz ode mnie silenca na 1 dzień za notoryczne obrazy graczy oraz sieci.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.