kAi Katujemy.eu Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Twój nick: kAi Katujemy.eu Nick admina banującego: Vanilla Data/Mapa: 17-00/17-30 30.11.2021/Mirage SteamID: STEAM_0:1:576924925 Serwer (mod): ★ 5 VS 5 ★ Opis sytuacji: Z racji tego ze miałem trening na 18:00 to od 15/16 grałem do 17:00 pojechałem na trening wracam o 20:00 chce zagrać i widzę w source bans że mam perm bana za rzekome "WH + ABH" po 1. Nie wiem po co bym miałbym cheatować z vipem którego kupiłem 2 dni temu i jeszcze wcześniej vipy oraz kredyty na 1v1/5v5, łacznie dostałem już chyba z 4 permy za nic bo poprostu mi szło i dawałem np. 3 one tapy z deagla, dodam jeszcze ze probowałem grac kiedyś na sieciach konkurencji typu 5v5/Arena 1v1/Only mirage itp ale zawsze coś mi w nich nie pasowało i często je zmieniałem. Na Katujemy gram juz ponad 3 miesiące z przerwami bo poprostu dostawałem permy za nic i traciłem bez sensu nerwy. Teraz jest tak samo nie używałem i nie używam żadnych wspomagaczy a to że mam movement i skok na skrolu i potrafię zrobić po 3 bunny hopy z rzędu to nie moja wina, mam jeszcze dowody w postaci klipów z danych akcji i frag movie na you tube, odbanujecie mnie i traćmy już na to nerwów, kiedyś byłem adminem i dostałem degradacje za nic bo KTOŚ napisał skarge ze niby mam 13 lat i dostałem degradacje z dnia na dzień X D ale to juz inna sprawa trochę mi żal bo to naprawdę fajna sieć i chciałbym tu dalej móc grać ale powoli moje nerwy już upadają. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbożul Posted November 30, 2021 V.I.P Donor Share Posted November 30, 2021 @ Vanilla. . Wiesz co robić. 24h na rozpiskę 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted December 1, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted December 1, 2021 33:09 - Wcelowany od razu w model. 33:20 - Szybko wyprzedziłeś swoich aby go zabić. 34:51 - Wiesz gdzie jest. Jeśli chodzi o ABH to tak teraz zauważyłam, że na 5vs5 jest double jump. Więc o to mniejsza, ale warto zwrócić uwagę na te skoki. Po tych trzech akcjach dostałeś bana. Ze zgłoszenia oglądałam tylko od około 15tej, czyli właśnie ta 30 minuta. Teraz obejrzałam całe i padałeś jak mucha. I to co mnie zastanawia, że jeden z graczy serwera powiedział, że siedzisz na TS z drugim kolegą, który gra w przeciwnym teamie i dajecie sobie info. To by mogło wyjaśnić diametralną zmianę Twojego stylu gry. W 22:00 właśnie mowa o tym TS. 15:04 - Nie słyszysz gościa a na niego czekasz? 21:30 - Zostajesz sam i dostajesz info, że last CT a i tak wyczekujesz gościa z pałaców, bo po prostu wiesz że tam jest. Zgodnie z regulaminem: Cytat 2.9 Zakazane jest podawanie info na jakichkolwiek komunikatorach głosowych (Upomnienie | Ban 30 - 10080min.) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbożul Posted December 1, 2021 V.I.P Donor Share Posted December 1, 2021 Decyzja do 48h. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbożul Posted December 2, 2021 V.I.P Donor Share Posted December 2, 2021 Co do akcji przedstawionych przez @ Vanilla. , nie ma co się rozwodzić nad tym. Info było bardzo dokładne i w pierwszej kolejności sprawdzałeś miejscówki, gdzie akurat był przeciwnik, a nie gdzie mógł się znajdować. Dodatkowo rozmowa na temat Twojego domniemanego siedzenia na ts'ie. Ban zostaje, ale podpinam go pod ghostowanie, a nie cheaty. Tym razem 7 dni, ale jeżeli będzie się to powtarzać, to wylecisz z permem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbożul Posted December 2, 2021 V.I.P Donor Share Posted December 2, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts