.minD Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Nick jakiego używasz :.minD Wiek:27 Staż gry Counter-Strike: ~od 2001 do 2012roku, wróciłem ponownie do cs 1.6 i pykam w niego od około roku z przerwami. Staż gry na serwerze: Gram od około miesiąca? Trudno stwierdzić, szukałem dobrego dd2 i znalazłem, wchodzę, strzelam, czasem się denerwuje, ale emocje ofcorse w sobie ;> Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Tak Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Tak Godziny w jakich grasz: Różnorodnie, raz mogę grać o 8 rano, raz o 15 po południu, a raz wejść w okolicach północy. Nocnym markiem już nie jestem, chyba, że mam deadline w pracy. Posiadasz mikrofon?: Tak Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1. Sporo graczy łamie regulamin, począwszy od wyzwisk do cheatowania, 2. Admini na u@ nie zawsze reagują, chyba po prostu nie czytają, wolą strzelać, nie będę wymieniać nickami, 3. Myślę, że jestem neutralnym graczem i nikt u mnie nie ma "pleców" - łamiesz regulamin? Dostaniesz kare. 4. W dawnych latach prowadziłem dwie duże sieci, miałem ponad 60 serwerów na głowie, z racji że finalnie prywatnie zostałem programistą mogę wspomóc serwer od strony technicznej, jeśli będzie taka potrzeba. Dodam od siebie, że jestem dosyć świeży na serwerze, można by rzec "młodziak". Jeśli będzie potrzebny dodatkowy czas grania na serwerze, czy udzielania się na forum, to oczywiście zrozumiem i postaram się nadrobić. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:51745076 @ Zaaq Oszczędź sobie uwag w grze typu czy mam mokro, jak 10 minut temu. Skoro widziałeś mnie tylko dzisiaj, to chyba wizyta u okulisty będzie odpowiednia, mikrofon mam, mogę porozmawiać jeśli masz taką potrzebę. To, że nie rozmawiam w cs nic nie znaczy, sam mutuje ludzi, którzy nadmiernie gadają, bo mnie dekoncentrują, skoro ja wolę jak ludzie nie gadają, to też tego nie robię, prosta zasada - nie musisz rozumieć. https://www.gametracker.com/player/.minD/54.38.131.56:27015/ 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinkaa Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 aaaa, jednak się skusiłeś na podanko staruchu? z tymi nerwami w sobie to nie oszukuj, bo mnie wyzywasz na steamie:(( Oczywiście, że TAK -wiek -doświadczenie - baardzo często widuje na serwerze - każda para rąk się przyda do pomocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaaq Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 wiek + doswiadczenie + piszesz ze posiadasz mikrofon , ale nie slyszalem CIe ani razu - admini nie reaguja na u@? hmm to napisz skarge a nie piszesz w podaniu , gdzie wypowie sie wiekszosc adminow , ktorzy jednak reaguja - godziny na serwerze +/- w tym miesiacu widzialem Cie tylko dzisiaj . NEUTRALNIE (mozna dac szanse , zaleglosci sie nadrobi ) Pozdrawiam Zaaq Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Zgłoś się do mnie na Steam w celu wprowadzenia oraz poinstruowania co dalej. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts