Jump to content
KUBALski

Moderator

Recommended Posts

Imię: Mateusz
Staż na forum: Konto od 2015, aktywnie od około 3/4 lat z przerwami. 
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: W wolnej chwili odpalam przeglądarkę i zaglądam na forum by sprawdzić co się dzieje, czy to z komputera lub telefonu. Na pewno dużo czasu, około 2/3h w górę. 
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: Ortografię mam mocną, śmiało mogę dać 9/10, do interpunkcji 9/10.
Dlaczego ty?: Od dłuższego czasu coś mnie kusi, żeby napisać podanie, jestem również w szoku, że kilka osób mnie namawiało do tego. Skoro rekrutacja jest otwarta od bodajże miesiąca, administracja oraz inni moderatorzy chętnie przygarną osobę do pomocy, to ja chciałbym spróbować. Mega angażuję się w powierzone mi rangi. Mam odpowiednie doświadczenie, byłem administratorem przed ponad półtora roku, niejednokrotnie siedziałem na tej randze i wiem co mam robić. Jestem pracowitą osobą, ogarniętym, miłym i spokojnym człowiekiem godnym zaufania, potrafię pracować w grupie, chętnie pomagam nowym graczom.
Świetnie dogaduję się z użytkownikami, z graczami jeszcze lepiej. Również jestem osobą bezstronną, nie toleruję faworyzacji. Powiedziałem sobie, że będzie to ostatnia sieć przez całe lata brania aktywnego udziału w wielu projektach, więc chce dołożyć tu swoją cegiełkę do rozwoju sieci. 
Znajomość IPS [0/10]: Na poziomie moderatora 10/10.
Zapoznałeś się z regulaminami?: Tak.
Zapoznałeś się z wymaganiami?: Tak. 

• Haha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.