onajN Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 (edited) Szybka rekrutacja na admina: OTWARTA !!! Podanie proszę składać w tym temacie według poniższego wzoru: Nick jakiego używasz: Wiek: Staż gry Counter-Strike: Staż gry na serwerze: Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE Godziny w jakich grasz: Posiadasz mikrofon?: TAK/NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] Wymagania: Konto STEAM z grą cs 1.6. Wiek powyżej 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość, dlatego można warunkowo przyjąć osoby mające mniejszy próg wiekowy. Brak posiadania funkcji lub przywilejów (np. admin serwera, moderator) na innych sieciach serwerów. Podstawowa wiedza w zakresie gry, serwera oraz obowiązków i funkcji adminowskich. Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie. Przegrane na serwerze przynajmniej 15 godzin żeby podanie było sprawdzane. Posiadanie i używanie mikrofonu. Dołączenie do mojej grupy STEAM https://steamcommunity.com/groups/TeamJokera Oraz dodanie mnie na STEAM!! Rekrutacja otwarta do odwołania! Edited December 4, 2021 by `Joker.^^ Aktualizacja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleteczka Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Nick jakiego używasz: Lukaszowy <2k7 Wiek: 23 Staż gry Counter-Strike: Od 2007r ogólnie w csa, ostatnie min. 5 lat grałem w csgo. Do 1.6 wróciłem 4 dni temu. Staż gry na serwerze: 3/4 dni Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: Różne, bardzo różnie. W zalezności od dnia. Posiadasz mikrofon?: TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] a) Duże doświadczenie w byciu adminem. b) Duże doświadczenie w rozpoznaniu czitów. c) Myślę, że Joker ma zaufanego kandydata ponieważ znamy się dobre kilka lat. d) Aktywność o róznych porach. e) Z tego co wiem szukacie adminów, Joker mówił, żeby pisać podanko. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: (Steam z Cs:GO, w 1.6 gram na ns) STEAM_1:1:147083274 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUKEN Posted December 13, 2021 Share Posted December 13, 2021 Nick jakiego używasz: KUKEN Wiek: 25 Staż gry Counter-Strike: Okolo 10 latek Staż gry na serwerze: Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Oczywiscie Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK JEST Godziny w jakich grasz: Zalezy jak wypadnie mi zmiana w pracy czasmi jestem rano czasami wieczorem, ale staram sie byc gdy tylko moge. Posiadasz mikrofon?: TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1 - Chcialbym wspomoc ekipe, z tego co widze jest sporo adminow na serwerze ale jeden wiecej zawsze pomoze :3 2 - Rowniez chcialbym zostac dluzej na forum / serwerze bo zazwyczaj konczylo sie tak ze gdzies znikalem :( 3 - Piekny radiowy glos, bede sciagal ludzi pieknymi wypowiedziami na temat serwera i forum o taak 4 - Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego zgloszenia pozdrawiam goraco buciaczki <3 I rowniez prosze napisac mi tu jakies zastrzezenia jesli takowe jest :) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: Dodam jak wroce do domcziu po 23:00 ( edytuje ) byc moze ktos z was ma mnie na steam wiec to tez taki lekki dowod POZDRAWIAM 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pl4m4 Posted December 18, 2021 Share Posted December 18, 2021 Nick jakiego używasz: slomk4 Wiek:20 Staż gry Counter-Strike:aktywnie gram od 4lat Staż gry na serwerze:z miesiąc może więcej Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Tak, wiele razy. Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Tak, ogarniam dosyć dobrze amxa. Godziny w jakich grasz:jak mam wolne to cały dzień, a po pracy to tako wieczorkiem. Posiadasz mikrofon?: Niestety nie, ale planuje zakupić słuchawki w najbliższym czasie Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Cóż, siedzę w 1.6 od bardzo dawna. Potrafię dopilnować porządku na serwerze.Nie jestem osobą konfliktową,ale jak już jest problem staram się go wyjaśnić krok po kroczku. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: https://steamcommunity.com/id/slom3k/ brak mikra nadrobię aktywnością: https://www.gametracker.com/player/slomk4/54.38.131.56:27015/ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasto Lorde Posted December 28, 2021 Share Posted December 28, 2021 Nick jakiego używasz: Vasto Lorde Wiek: 19 lat. Staż gry Counter-Strike: Gram od 2009 roku. Staż gry na serwerze: Jakoś 15 dni. Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Miałem swoje serwery, więc w miarę ogarniam. Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Posiadam. Godziny w jakich grasz: Jestem w różnych godzinach, z rana i wieczorem. Posiadasz mikrofon?: Tak. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem miły, kulturalny i głównym atutem jest to, że posiadam spore doświadczenie. Chciałbym pomóc w rozwoju serwera i przyczynić się chociaż w najmniejszym stopniu. STEAM: Posiadam. Mój SID: "Vasto Lorde" STEAM_0:1:552183114 Mój STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199064631957/ 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Nick jakiego używasz: drax Wiek: 22 Staż gry Counter-Strike: Ponad 10 lat Staż gry na serwerze: Pierwszy raz na serwer zawitałem w 2019 roku pod nickiem "dinozar". Byłem adminem, jednak musiałem zrezygnować ze względu na życie prywatne. Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Oczywiście, nawet na tym serwerze. Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: 17-2, czasami wcześniej. Posiadasz mikrofon?: TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ponieważ posiadam doświadczenie w adminowaniu, mam wysoką kulturę osobistą oraz potrafię dogadywać się z ludźmi. Oprócz tego podchodzę z humorkiem do wszystkiego (w granicach rozsądku) i zawsze służę pomocną ręką w miarę możliwości. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:119278780 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rajzer1337 Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Nick jakiego używasz: rajzer1337 Wiek:26 Staż gry Counter-Strike: 16-17 lat Staż gry na serwerze: Kilka miesięcy Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE Tak Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE Tak Godziny w jakich grasz: Różnie Posiadasz mikrofon?: TAK/NIE Tak Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Ponieważ niekiedy nie ma adminów a haxy lub trolle fikają.Mam ogromne doświadczenie w gierce i Posiadam kulturę osobistą i wiem kiedy kogo banować. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] 0:1:111541731 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts