Smithcior Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Twój nick: Smithcior Nick admina banującego: CONSOLE Data/Mapa: 0:26 | 28/11/2021 | ██★ Katujemy.eu ★ ██ ARENA 1v1 ██ • 128TR !ws/!knife... SteamID: STEAM_0:0:631599263 Serwer (mod): ARENA 1V1 Opis sytuacji: Grałem sobie na spokojnie z chłopakami wieczorem, wyzwałem @ Desper! do gry o punkty a w między czasie miałem jeszcze jedną arenkę. Zacząłem strzelać pojedyńczymi strzałami w oponenta (nawet nie zdążyłem go zabić bo trafiałem w ciało) i nagle mnie wyrzuciło z serwera co okazało się banem. Trochę dziwna sytuacja wyszła bo grałem już tam z około 3 godziny w jednej sesji i cały czas kręciłem się między 1 -5 arenką oraz grałem na niejednego administratora i było wszystko okej. Mam nadzieję że bot się pomylił i pozytywnie rozpatrzycie moje odwołanie. Życzę miłego wieczoru i niecierpliwie czekam na jakieś informacje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted November 28, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted November 28, 2021 Anti cheat raczej się nie myli. Rano jak wrócę z pracy sprawdzę demko. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted November 28, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted November 28, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts