yebaccc Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Nick: `cziter.? Imię: Jonasz Wiek: 27 Znajomość AMX (1-10): 7-8 Sprawny i działający mikrofon: TAK Link do swojego GameTracker'a ( >> Link do GT Serwera << ): https://www.gametracker.com/player/`cziter.%3F/54.38.134.2:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Gram już trochę na tym serwerze i chciałbym pomóc nieco bardziej niż tylko adminowaniem, odciążyć właściciela serwera oraz wprowadzić parę nowych rzeczy (po ustaleniu z właścicielem). Mam dobry kontakt z adminam, gracze mnie znaja i uważam, że poprzez staż w CS, wiek oraz moje chęci do wspólpracy nadam się :) Czy posiadasz STEAM z grą? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:4220289 Staż w Counter-Strike 1.6: 17 lat na STEAM oraz rok na NS Czy posiadałeś już admina?: Tak Wspieranie Serwera Finansowo (30zl / msc): Tak W jaki sposób trafiłeś na serwer?: Poprzez znajomych na steam. 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiniaczek Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Moim skromnym zdaniem na tak :) Znamy się nie od dzisiaj, adminowaliśmy już razem na jednym serwerze i chłopak jest ogarnięty, potrafi zapanować nad porządkiem na serwerze. Gra dużo, jest często dostępny na steam, a poza tym zawsze służy pomocą. Myślę, że lepszego opiekuna nie znajdziemy, a pomoc Teremu się przyda :) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZix Posted November 27, 2021 V.I.P Share Posted November 27, 2021 Jestem za daniem Ci szansy, ponieważ widać jak bardzo Ci na tej posadzie zależy i pomoc zawsze się przyda. Jesteś bardzo aktywny na serwerze, jak i na steamie. Zawsze pomożesz adminom, jeżeli ktoś będzie potrzebował pomocy właściciela czy tam opiekuna. Jestem za daniem Ci szansy. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepe123 Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Jeżeli jest zaangażowanie finansowe i jeśli chce zrobić coś poza tylko pilnowaniem porządku na serwie to czemu nie. Szczególnie jeśli nikt inny nie jest brany pod uwagę. głos na ta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monia Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Moim zdaniem TAAK Graliśmy razem na innym serwerze i jako admin dobrze pełnił swoją funkcję. Jest bardzo pomocny i aktywny, myślę że sobie poradzi bezproblemowo i przyda się pomoc dla właściciela. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
` Tajoj Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Nie znam Cię prywatnie, jednak nie pokazałeś mi się ze zbyt dobrej strony, wręcz przeciwnie. Nie będę wyciągał tutaj pewnych spraw, o których wiedzą właściciele. W skrócie - jedno mówisz drugie robisz. Stwarzając pozory, daleko nie zajdziesz. Sprowadziłeś na serwer znajomych, co działa na Twoją korzyść, jednak to nie wszystko ;) Każdy popełnia błędy, jednak trzeba wyciągać jakieś wnioski. + aktywność - prowokowanie - zachowanie na serwerze (kto wie ten wie) - podanie pod "kolorek" Jestem na NIE. 1 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinkaa Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Jestem na nie: - Twoje zachowanie na serwerze czasami przechodzi ludzkie pojęcie, sądzę, że nie takim przykładem powinien świecić " opiekun serwera " - Tak jak wyżej, podanie tylko i wyłącznie napisane, pod kolor. - Za bardzo się wywyższasz mając ADMINA, a co dopiero jakbyś dostał OPIEKUNA. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tery Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted December 7, 2022 Donor Share Posted December 7, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts