Jump to content
yebaccc

Cziter?

Recommended Posts

Nick:  `cziter.?
Imię: Jonasz
Znajomość AMX (1-10): 7-8 
Sprawny i działający mikrofon: TAK 
Link do swojego GameTracker'a ( >> Link do GT Serwera << ): https://www.gametracker.com/player/`cziter.%3F/54.38.134.2:27015/ 
Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Gram już trochę na tym serwerze i chciałbym pomóc nieco bardziej niż tylko adminowaniem, odciążyć właściciela serwera oraz wprowadzić parę nowych rzeczy (po ustaleniu z właścicielem). Mam dobry kontakt z adminam, gracze mnie znaja i uważam, że poprzez staż w CS, wiek oraz moje chęci do wspólpracy nadam się :) 
Czy posiadasz STEAM z grą? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:4220289
Staż w Counter-Strike 1.6: 17 lat na STEAM oraz rok na NS 
Czy posiadałeś już admina?: Tak
Wspieranie Serwera Finansowo (30zl / msc): Tak
W jaki sposób trafiłeś na serwer?: Poprzez znajomych na steam.  

• Like 5
  • Haha 1
  • I love it 1

Moim skromnym zdaniem na tak :)

Znamy się nie od dzisiaj, adminowaliśmy już razem na jednym serwerze i chłopak jest ogarnięty, potrafi zapanować nad porządkiem na serwerze. Gra dużo, jest często dostępny na steam, a poza tym zawsze służy pomocą. 

Myślę, że lepszego opiekuna nie znajdziemy, a pomoc Teremu się przyda :)

• Like 1
  • I love it 1

Jestem za daniem Ci szansy, ponieważ widać jak bardzo Ci na tej posadzie zależy i pomoc zawsze się przyda. Jesteś bardzo aktywny na serwerze, jak i na steamie. Zawsze pomożesz adminom, jeżeli ktoś będzie potrzebował pomocy właściciela czy tam opiekuna. Jestem za daniem Ci szansy.

• Like 1
  • I love it 1

Moim zdaniem TAAK :default_smile:  Graliśmy razem na innym serwerze i jako admin dobrze pełnił swoją funkcję. Jest bardzo pomocny i aktywny, myślę że sobie poradzi bezproblemowo i przyda się pomoc dla właściciela. 

• I love it 1

Nie znam Cię prywatnie, jednak nie pokazałeś mi się ze zbyt dobrej strony, wręcz przeciwnie. Nie będę wyciągał tutaj pewnych spraw, o których wiedzą właściciele. W skrócie - jedno mówisz drugie robisz. Stwarzając pozory, daleko nie zajdziesz. Sprowadziłeś na serwer znajomych, co działa na Twoją korzyść, jednak to nie wszystko ;) Każdy popełnia błędy, jednak trzeba wyciągać jakieś wnioski. 

+ aktywność

- prowokowanie

- zachowanie na serwerze (kto wie ten wie) :dogeKEK:

- podanie pod "kolorek"

Jestem na NIE.

• Like 1
  • KAT 1
  • Haha 2
  • I love it 1

Jestem na nie:

- Twoje zachowanie na serwerze czasami przechodzi ludzkie pojęcie, sądzę, że nie takim przykładem powinien świecić " opiekun serwera "

- Tak jak wyżej, podanie tylko i wyłącznie napisane,  pod kolor.

- Za bardzo się wywyższasz mając ADMINA, a co dopiero jakbyś dostał OPIEKUNA. 

• Like 2
  • Haha 2

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.