DzbaneQ Katujemy.pl Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Nick na serwerze: DzbaneQ Katujemy.eu Wiek: 16 Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT): https://www.gametracker.com/player/DzbaneQ Katujemy.eu/145.239.16.134:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałem parę razy rangę admin, rozpoznaje kto korzysta z wspomagaczy. Znajomość sourcemoda [0/10]: 6 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dziennie czasu na serwer mogę przeznaczyć od 2-5h czasami są wyjątki i przeznaczam na serwer więcej niż 5h. Dlaczego Ty?: Grając na serwerze widziałem paru graczy korzystających z wspomagaczy, a na serwerze nieraz nie ma administracji. Posiadasz mikrofon?: Tak. Kontakt: steam,dc SID: STEAM_0:1:614592687 Posiadasz konto prime?: Tak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sajmon094 Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Na Tak +gt, dużo przebywasz na serwerze, jesteś codziennie nawet po kilka godzin (link popraw) +/- wiek +prime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Dick Rusina Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Odrzucam ze względu na otwartą szybką rekrutację, w której również złożyłeś podanie i tam je rozpatrzę. Następnym razem zwracaj uwagę czy jest ona otwarta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Dick Rusina Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor UNBAN™ CS 1.6 V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts