Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Mr_Danio

Pomóżcie

Recommended Posts

Witam mam do was pytanie jak i co ile można wypłacać pieniądze z adf.ly 

Jeżlei ktoś wie jak to niech zrobi mi screeny i wyśle lub dokładnie odpisze w jakie zakładki na danej stronie trzeba wchodzić po kolei. 

Jedna na miesiąc :) Poza tym daj sobie spokój ze skracaniem, bo na tym nic nie zarobisz. Polecam suby SMS/PPA :)

o jakie suby ci chodzi i dlaczego nic nie zarobię dzisiaj założyłem konto i mam już 1000 linków = 1 dolar

Zależy ile czasu do tego przysiadłeś, jeżeli masz strony internetowe z dużą ilością unikalnych wizyt dziennie to jest to opłacalne, bo tak naprawdę nic nie robisz, a $$$ dostajesz. Ja działam w subach, poza tym polecam forum do zarabiania w internecie jeżeli ktoś się tym interesuje, bo jest to dosyć proste :) www.zarabiam.com

Zależy ile czasu do tego przysiadłeś, jeżeli masz strony internetowe z dużą ilością unikalnych wizyt dziennie to jest to opłacalne, bo tak naprawdę nic nie robisz, a $$$ dostajesz. Ja działam w subach, poza tym polecam forum do zarabiania w internecie jeżeli ktoś się tym interesuje, bo jest to dosyć proste :) www.zarabiam.com

Mógłbyś mi napisać na pw w jakich subach działasz,  i jaki masz zysk mniej więcej oraz podrać adrests trony na jakiej pracujesz

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.