Mr_Danio Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Witam mam do was pytanie jak i co ile można wypłacać pieniądze z adf.ly Jeżlei ktoś wie jak to niech zrobi mi screeny i wyśle lub dokładnie odpisze w jakie zakładki na danej stronie trzeba wchodzić po kolei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Jedna na miesiąc :) Poza tym daj sobie spokój ze skracaniem, bo na tym nic nie zarobisz. Polecam suby SMS/PPA :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 16, 2015 Author Share Posted March 16, 2015 Jedna na miesiąc :) Poza tym daj sobie spokój ze skracaniem, bo na tym nic nie zarobisz. Polecam suby SMS/PPA :) o jakie suby ci chodzi i dlaczego nic nie zarobię dzisiaj założyłem konto i mam już 1000 linków = 1 dolar Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Zależy ile czasu do tego przysiadłeś, jeżeli masz strony internetowe z dużą ilością unikalnych wizyt dziennie to jest to opłacalne, bo tak naprawdę nic nie robisz, a $$$ dostajesz. Ja działam w subach, poza tym polecam forum do zarabiania w internecie jeżeli ktoś się tym interesuje, bo jest to dosyć proste :) www.zarabiam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 17, 2015 Author Share Posted March 17, 2015 Zależy ile czasu do tego przysiadłeś, jeżeli masz strony internetowe z dużą ilością unikalnych wizyt dziennie to jest to opłacalne, bo tak naprawdę nic nie robisz, a $$$ dostajesz. Ja działam w subach, poza tym polecam forum do zarabiania w internecie jeżeli ktoś się tym interesuje, bo jest to dosyć proste :) www.zarabiam.com Mógłbyś mi napisać na pw w jakich subach działasz, i jaki masz zysk mniej więcej oraz podrać adrests trony na jakiej pracujesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 "Użytkownik Mr_Danio nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 18, 2015 Author Share Posted March 18, 2015 "Użytkownik Mr_Danio nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości" Już mozesz mi napisac z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts