Kaśka Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Ja z propozycją o mody. Sniper Mod - Wszyscy stają się zombie, oprócz tego, który stanie się snajperem. Zombie mają za zadanie zabić snajpera, ale ten dla ułatwienie zabija zombie za pierwszym razem z AWP. Assasin Mod - Jedna z osób staje się assasinem, wszyscy inni zostają normalnie humanami. Assasin zabija za dotknięciem ( coś jak nemesis ) ,tylko dla lepszej zabawy na całej mapie robi się ciemno, a flare oraz latarka dają mało światła. Armagedon Mod - Czyli bitwa pomiędzy nemesis'ami a surv'kami. Snajper czy nemesis może się trafić losowej osobie 1/2 na mape [ tak samo jest z armagedonem ]. Natomiast gracze posiadający VIP'a, mieliby dostęp do vip'owskiego sklepu, w którym mogliby zakupić albo snajpera, albo assasina. Koszt Snajpera wynosiłby 750ap, a koszt assasina - 600ap. + Był poruszany temat, że ap lecą za szybko, więc można zrobić tak, że zmniejszy się nabijanie ap humanom bez vipa i wtedy zrobi tak, że 2x ap będą w wyznaczonych godzinach dajmy na to 21-8. Trzecia i ostatnia sprawa, co do expa na zm. NIE, NIE, NIE I JESZCZE RAZ WIELKIE NIE. Jak się wchodzi na serwer to piszę "jedyny taki zm w Polsce" a w Polsce obecnie jest 34324 zm z expem, zostawmy to tak jak jest teraz - CLASSIC. Zresztą większość lubi normalne klasyczne zm, że jak wejdziesz to jest zabawa. A to, że jedna osoba jest za expem to myślę, że nierozsądne byłoby wprowadzać go do serwa. I tak samo jest z tymi skillami - nie potrzebnie psuć bardzo dobrego zm'a. Co do tematu, głosy pozostawiam wam. :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Co do trybów jestem za chodź na chwilę obecną trzeba zająć się czymś poważniejszym, min. Dodaniem Exp'a na Zombie. Po drugi moja propozycja z trybami była podobna, a nawet lepsza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Ja z propozycją o mody. Sniper Mod - Wszyscy stają się zombie, oprócz tego, który stanie się snajperem. Zombie mają za zadanie zabić snajpera, ale ten dla ułatwienie zabija zombie za pierwszym razem z AWP. Assasin Mod - Jedna z osób staje się assasinem, wszyscy inni zostają normalnie humanami. Assasin zabija za dotknięciem ( coś jak nemesis ) ,tylko dla lepszej zabawy na całej mapie robi się ciemno, a flare oraz latarka dają mało światła. Armagedon Mod - Czyli bitwa pomiędzy nemesis'ami a surv'kami. Snajper czy nemesis może się trafić losowej osobie 1/2 na mape [ tak samo jest z armagedonem ]. Natomiast gracze posiadający VIP'a, mieliby dostęp do vip'owskiego sklepu, w którym mogliby zakupić albo snajpera, albo assasina. Koszt Snajpera wynosiłby 750ap, a koszt assasina - 600ap. + Był poruszany temat, że ap lecą za szybko, więc można zrobić tak, że zmniejszy się nabijanie ap humanom bez vipa i wtedy zrobi tak, że 2x ap będą w wyznaczonych godzinach dajmy na to 21-8. Trzecia i ostatnia sprawa, co do expa na zm. NIE, NIE, NIE I JESZCZE RAZ WIELKIE NIE. Jak się wchodzi na serwer to piszę "jedyny taki zm w Polsce" a w Polsce obecnie jest 34324 zm z expem, zostawmy to tak jak jest teraz - CLASSIC. Zresztą większość lubi normalne klasyczne zm, że jak wejdziesz to jest zabawa. A to, że jedna osoba jest za expem to myślę, że nierozsądne byłoby wprowadzać go do serwa. I tak samo jest z tymi skillami - nie potrzebnie psuć bardzo dobrego zm'a. Co do tematu, głosy pozostawiam wam. :) Droga Kasiu ja grałem na takim JEDYNYM serwerze w Polsce gdzie były skille i zabawa była 100 razy fajniejsza niż jest teraz na ZM. Chodzi mi o to, że były takie mapki bez kamp i osoba, która posiadała szybsze bieganie o 80% to ona sobie skakał z jednego miejsca na drugi i z takiego czegoś byłą duża frajda. ( CHodzi mi tutaj o ,,zabawę,, w ,,Kotka i myszkę,, a nie żmudne walenie w te ZM ) Moim jednym z marzeń jest dojście na taką sieć ( Taka jak tutaj ) i zrobić takiego ZM na jakim ja grałem. Kasia u góry napisała, że obecnie jest ileś tam serwerów ZM. To nie znaczy, że jak damy Exp'a to, że będziemy jak inni. TU zależy w jakiej postaci damy tego exp'a. EDIT TUTAJ MACI LINKA DO FILMIKU : można zauważyć jak wyglądała postać, która miała ulepszoną niewidzialność na 220. + różne klasy ZM. Jak zauważyliście ktoś użył anti na trybie survivor. Takie anti może tylko VIP za 15 AP. EDIT https://www.youtube.com/watch?v=q6wgrBMYzLs Ten fil przedstawia wyglądy / klasy ZM min szamana jak sie leczy / Jak zdobywamy AP oraz Exp'a + Widać jaki DMG bije koleś na filmiku a AK Tam gdzie sie pokazało 246 to nei był lag tylko to był cios krytyczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted March 16, 2015 Author Share Posted March 16, 2015 Tomku, zm + skille albo + exp jak dla mnie to porażka. To jest jedna z kategorii serwerów, w której właśnie chodzi o to żeby kampić etc. A jak nie chcesz kamp na zm i wprowadzić coś takiego jak Ty proponujesz, to lepiej grać na COD'zie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Tomku, zm + skille albo + exp jak dla mnie to porażka. To jest jedna z kategorii serwerów, w której właśnie chodzi o to żeby kampić etc. A jak nie chcesz kamp na zm i wprowadzić coś takiego jak Ty proponujesz, to lepiej grać na COD'zie. Tutaj się z tobą nie zgodzę :D Skoro każdy ma odmienne zdanie niech Administracja zrobi Paczki i zrobimy głosowanie który serwer lepszy. co wy na to ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fosa Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Dobry pomysł z tym głosowaniem. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts