Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Kaśka

mody

Recommended Posts

Ja z propozycją o mody.

Sniper Mod -  Wszyscy stają się zombie, oprócz tego, który stanie się snajperem. Zombie mają za zadanie zabić snajpera, ale ten dla ułatwienie zabija zombie za pierwszym razem z AWP.

Assasin Mod - Jedna z osób staje się assasinem, wszyscy inni zostają normalnie humanami. Assasin zabija za dotknięciem ( coś jak nemesis ) ,tylko dla lepszej zabawy na całej mapie robi się ciemno, a flare oraz latarka dają mało światła.

Armagedon Mod - Czyli bitwa pomiędzy nemesis'ami a surv'kami.

Snajper czy nemesis może się trafić losowej osobie 1/2 na mape [ tak samo jest z armagedonem ]. Natomiast gracze posiadający VIP'a, mieliby dostęp do vip'owskiego sklepu, w którym mogliby zakupić albo snajpera, albo assasina. Koszt Snajpera wynosiłby 750ap, a koszt assasina - 600ap.

+

Był poruszany temat, że ap lecą za szybko, więc można zrobić tak, że zmniejszy się nabijanie ap humanom bez vipa i wtedy zrobi tak, że 2x ap będą w wyznaczonych godzinach dajmy na to 21-8.

Trzecia i ostatnia sprawa, co do expa na zm. NIE, NIE, NIE I JESZCZE RAZ WIELKIE NIE. Jak się wchodzi na serwer to piszę "jedyny taki zm w Polsce" a w Polsce obecnie jest 34324 zm z expem, zostawmy to tak jak jest teraz - CLASSIC. Zresztą większość lubi normalne klasyczne zm, że jak wejdziesz to jest zabawa. A to, że jedna osoba jest za expem to myślę, że nierozsądne byłoby wprowadzać go do serwa. I tak samo jest z tymi skillami - nie potrzebnie psuć bardzo dobrego zm'a.

Co do tematu, głosy pozostawiam wam. :)

• Like 2

Co do trybów jestem za chodź na chwilę obecną trzeba zająć się czymś poważniejszym, min. Dodaniem Exp'a na Zombie. Po drugi moja propozycja z trybami była podobna, a nawet lepsza. 

Ja z propozycją o mody.

Sniper Mod -  Wszyscy stają się zombie, oprócz tego, który stanie się snajperem. Zombie mają za zadanie zabić snajpera, ale ten dla ułatwienie zabija zombie za pierwszym razem z AWP.

Assasin Mod - Jedna z osób staje się assasinem, wszyscy inni zostają normalnie humanami. Assasin zabija za dotknięciem ( coś jak nemesis ) ,tylko dla lepszej zabawy na całej mapie robi się ciemno, a flare oraz latarka dają mało światła.

Armagedon Mod - Czyli bitwa pomiędzy nemesis'ami a surv'kami.

Snajper czy nemesis może się trafić losowej osobie 1/2 na mape [ tak samo jest z armagedonem ]. Natomiast gracze posiadający VIP'a, mieliby dostęp do vip'owskiego sklepu, w którym mogliby zakupić albo snajpera, albo assasina. Koszt Snajpera wynosiłby 750ap, a koszt assasina - 600ap.

+

Był poruszany temat, że ap lecą za szybko, więc można zrobić tak, że zmniejszy się nabijanie ap humanom bez vipa i wtedy zrobi tak, że 2x ap będą w wyznaczonych godzinach dajmy na to 21-8.

Trzecia i ostatnia sprawa, co do expa na zm. NIE, NIE, NIE I JESZCZE RAZ WIELKIE NIE. Jak się wchodzi na serwer to piszę "jedyny taki zm w Polsce" a w Polsce obecnie jest 34324 zm z expem, zostawmy to tak jak jest teraz - CLASSIC. Zresztą większość lubi normalne klasyczne zm, że jak wejdziesz to jest zabawa. A to, że jedna osoba jest za expem to myślę, że nierozsądne byłoby wprowadzać go do serwa. I tak samo jest z tymi skillami - nie potrzebnie psuć bardzo dobrego zm'a.

Co do tematu, głosy pozostawiam wam. :)

Droga Kasiu ja grałem na takim JEDYNYM serwerze w Polsce gdzie były skille i zabawa była 100 razy fajniejsza niż jest teraz na ZM. Chodzi mi o to, że były takie mapki bez kamp i osoba, która posiadała szybsze bieganie o 80% to ona sobie skakał z jednego miejsca na drugi i z takiego czegoś byłą duża frajda. ( CHodzi mi tutaj o ,,zabawę,, w ,,Kotka i myszkę,, a nie żmudne walenie w te ZM )

Moim jednym z marzeń jest dojście na taką sieć ( Taka jak tutaj ) i zrobić takiego ZM na jakim ja grałem. Kasia u góry napisała, że obecnie jest ileś tam serwerów ZM. To nie znaczy, że jak damy Exp'a to, że będziemy jak inni. TU zależy w jakiej postaci damy tego exp'a. 

EDIT

TUTAJ MACI LINKA DO FILMIKU : 

można zauważyć jak wyglądała postać, która miała ulepszoną niewidzialność na 220. + różne klasy ZM.

Jak zauważyliście ktoś użył anti na trybie survivor. Takie anti może tylko VIP za 15 AP.

EDIT

https://www.youtube.com/watch?v=q6wgrBMYzLs  Ten fil przedstawia wyglądy / klasy ZM min szamana jak sie leczy / Jak zdobywamy AP oraz Exp'a + Widać jaki DMG bije koleś na filmiku a AK Tam gdzie sie pokazało 246 to nei był lag tylko to był cios krytyczny.

Tomku, zm + skille albo + exp jak dla mnie to porażka. To jest jedna z kategorii serwerów, w której właśnie chodzi o to żeby kampić etc. A jak nie chcesz kamp na zm i wprowadzić coś takiego jak Ty proponujesz, to lepiej grać na COD'zie.

Tomku, zm + skille albo + exp jak dla mnie to porażka. To jest jedna z kategorii serwerów, w której właśnie chodzi o to żeby kampić etc. A jak nie chcesz kamp na zm i wprowadzić coś takiego jak Ty proponujesz, to lepiej grać na COD'zie.

Tutaj się z tobą nie zgodzę :D

Skoro każdy ma odmienne zdanie niech Administracja zrobi Paczki i zrobimy głosowanie który serwer lepszy. co wy na to ??

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.