Jump to content
NVN

UB NVN

Recommended Posts

Twój nick: NVN

Nick admina banującego: rvthz

Data/Mapa:  18:51 | 10/11/2021  ONLY MIRAGE #2

IP/SteamID: STEAM_1:1:625721635

Serwer (mod):  Only mirage #2                

Opis sytuacji: gram sobie na spokojnie tak jak zawsze     i nagle z dupy  ban za aimbota  ktorego nie mam . Nie  raz bylem sprawdzany przez admina bo byly zgloszenia ze cos mam i po sprawdzeniu  dostalem informacje ze nic nie mam  zawsze gram czysto a to ze umiem sobie przycelowac  i trafic to nie  moja wina   i to jeszcze strzelanie z prefirera to wiadomo że w głowę strzał zostanie oddany lub w klatkę    wiec prosze o rozpatrzenie tego bo moim zdaniem nie mam nic 

Wycinek z konsoli:  

13:34 zbyt szybka reakcja
13:50 idealne wcelowanie i instant strzał na gościa na boxach
14:05 prefire z ct na gościa w smoke'u

17:02 cała akcja wskazuje na to że wie, gdzie są przeciwnicy, rzuca granat w gościa na ct, a po jego cofnięciu wchodzi na pewniaka na bombsite i plantuje
27:25 wejście na mida, jest zainteresowany tylko miejscówkami w których są przeciwnicy
38:00 na fleszu celownik gładko idzie za terrorystą
40:00 cała akcja - prefire, strzelanie przez ściany powtarzające się przez całą akcję
42:19 wcelowanie się już przez ścianę na terrorystę przy tv
48:30 prefire
51:20 wie dokładnie gdzie jest terrorysta, kilka sekund później strzelanie po przeciwnikach zanim ich zobaczy
54:10 akcja po której dostaje bana za aimbota, strzały idą idealnie przez drewno za terrorystą który rusza się w lewo

link do dema: http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1636563433-1636567164.zip

• Like 1

13:34 - Słyszał go, normalna reakcja. Czysto.

13:50 - Słyszał strzały z tamtej okolicy i widział, wyszedł po prostu wcelowany i siadło. Czysto.

14:05 -  Normalny strzał, często się skanuje smoke bo ktoś tam może być. Czysto.

17:02 - Normalna akcja, pierwszego killa zabił tam gdzie najczęściej ktoś stoi, potem na drewnie tez normalnie, trzeciego widział jak skakał. Czysto.

27:25 - Normalna akcja, rzuca palaka w connect, patrzy okno, wcześniej widzi zeskakującego CT, który mógł pójść tylko do undera. Czysto.

38:00 - odwrócił się i nie był w 100% oślepiony. Czysto.

40:00 - Normalna akcja. Na daleko w underze nie ma żadnego prefire. A przy wyjściu na schody od undera to całkiem normalne, że się wychyla strzelając bo często tam ktoś wcelowany stoi. Czysto.

42:19 - Słyszy że wybiegają z tv, to jak ma się nie wcelować? Czysto.

48:30 - Nie ma żadnego prefire.

51:20 - No nie słyszał go, natomiast na logikę jeśli TT jeszcze nie zraszowali rampy to można wychylać, podczas wychylania dopiero go widzi. Czysto.

54:10 - Widział go i skanował drewno. Czysto.

Nie wiem gdzie tu widzisz aimbota, bo demko rozpisane pod wallhacka, którego też nie ma.

UB.

• Like 1
  • Thanks 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.