Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: intensive

Nick admina banującego: ItneZ?!

Data/Mapa:02.11.2021 godzina 15:12

IP/SteamID:STEAM_1:1:165922522

Serwer (mod): Only deagle                               

Opis sytuacji: wbiłem sobie na serwer only deagle ponieważ sloty na only mirage 2 byly zajęte i admin normalnie grał chyba nawet ze mną w drużynie i po opuszczeniu serwera chcąc wbić na only mirage 2 dostaje informacje ze zostałem zbanowany na serwerach katujemy początkowo myslałem ze dostalem bana za wyzwanie czy cos i nie zakładałem konta na forum ale dzisiaj znalazłem poprzez steam id moje konto na którym widnieje rzekomy ban za aimbota gdzie nigdy na moim jedynym koncie nie użyłem żadnego cheata proponuje adminowi się douczyć albo dokładnie sprawdzić bo poprzez błąd admina dostałem bana za nic. I widziałem ze prośby o unbana podajże są  48h po banie ale nie zauważyłem że dostałem bana za aimbota bo nie mogłem wyszukać mojego konta bo wyskakiwało mi inne konto o nicku InTeNsIvE i dzisiaj sprawdziłem poprzez steam id i cos takiego ujrzałem

Wycinek z konsoli:

Opublikowano (edytowane)

Witam, nie przypominam sobie żebym banował osobę o takim nicku jaki ty masz a banuje dosyć dużą ilość osób słusznie bo dokładnie sprawdzam i potrafię siedzieć nad osobą nawet 2h żeby być pewnym. A jeśli dostałeś ode mnie bana to przepraszam bardzo 02.11.2021 byłem strasznie zmęczony po pracy i mogłem przez przypadek kliknąć na inną osobę którą byłeś ty.

Także jeszcze raz przepraszam mój błąd ;/  Unbana oczywiście dostaniesz

@ Vanilla.

Edytowane przez ItneZ
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.