Miwcio Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Twój nick: Miwcio Nick admina banującego: Katujemy.eu KONSOLA Data/Mapa:11-02-21 22:14 - ██ ★Only Mirage #5★ ██ Katujemy.eu SteamID: STEAM_1:1:626289493 Serwer (mod): Only Mirage #5 Opis sytuacji: Wyglądało to tak gram sobie na serwerze i nagle były spadki fps od 9-12 jakoś tak i jakiś kolega z drużyny pyta się niech mu ktos poda szybko komende na fps i nagle jakiś typ napisał na chacie komenda demos to mówię sobie to spróbuję i wpisałem tak z 2 razy i nagle mapka się ładuje i nic no to wyszedłem wpisałem dissconect w konsoli bo nie chciała się uruchomić i wszedłem od razu na ten sam serwer i grałem i sobie zrobiłem przerwe i chciałem wbić teraz o 22.19 patrzę a wyskoczyło że zostałem zbanowany . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted November 2, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted November 2, 2021 "[AntiDLL]Using third-party software"'. Ban zostaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted November 2, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted November 2, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts