Nesty Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Imię :Seweryn Wiek :17 Lat <Prawie 18>Staż na forum : Od początku ale mało się udzielałem :( Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] :8 Dlaczego ty? :Hmm na wstępie zaznaczę iż wiem ze,czeka się 5 dni od podania. Ale naszła mnie wena aby zrobić z kimś wywiad. Byłbym zaszczycony jeżeli dali byście mi taką ową szansę. Ktoś zapyta dlaczego nie zrobisz wywiadu nie mając rangi Redaktor. Odpowiedz jest prosta chce uniknąć zbędnych komentarzy mam nadzieje ze dacie mi tę szansę pozdrawiam Nesty . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Jestem na Tak - Widać, że Ci zależy - Wiek - Staż - Ogarniety 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 można dać Ci szansę. -Mało się udzielałeś. Nie wiem czy to się zmieni. +Starasz się. +Potrzeba nam redaktorów ;) +Wiek. +Doświadczenie. +Kultura. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Można dać ci szansę + Wiek + Zaangażowanie + Staż + Starasz się Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=byku=- Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Tak*wiek*doświadczenie*starasz się*wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts