Skocz do zawartości
ryba

ss NA szybko przerobione !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahah, .... czlowieku smiszny :) de_dust2 0001 czyli 1 scren itd, a modifikacja jest dobra. widze znawca ziomek. niech wypowie sie ktoś kto nie chodzi do gimby :)

Opublikowano

a właśnie i jakby bylo przerobione patrz na rozmiar, jak nie wiesz gdzie to pokaże ci :)

Opublikowano

ok fajnie jebie mnie warn jak i wasza siec :) che dostać ub i mieć czystego stema :)

Opublikowano

Gram, mam bana, dostaje ub chyba nie jasno sie wypowiedziałem, moge ci zrobic wersję Audio jak chcesz i już nie spam tyle, bo mnie oczy bolą od twoich wypowiedzi

PS: nie masz pojecia o sprawdzaniu ss, patrz rozmiar, tak na przyszłość :)

nie znam, i nie bardzo mam zamiar poznać^^

i ostatni screen ma modifikacje 21:24:10 debilu.. 

Opublikowano

i ostatni screen ma modifikacje 21:24:10 debilu.. 

Czytaj Edit.

Opublikowano

z tego co widze nawet admiina nie masz, więc poczekam na wypowiedź sensownych osób :)

Opublikowano

z tym czasem w ssy jest coś nie tak ,ja miałem taki sam problem,wystarczy ze w komputerze gracza jest inna godzina i już się nie zgadza z ssy, mr spójrz na moje pierwsze tam też  nglo myślał ze coś grzebałem.

Opublikowano

mr3, nie wiem czy ty pierwszy raz masz admina czy może nigdy nie wstawiałeś ssów. Data modyfikacji to data ustawiona u typa na steamie lub na komputerze. Zarobiłeś sobie 2 warny. SSy są czyste i nie są modyfikowane.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: UB.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.