Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Secretiv

Nick admina banującego:DejmanOXD

Data/Mapa:am aztec? 16;20, 12.10.21

SteamID:STEAM_1:1:114771570

Serwer (mod):      arena #2                         

Opis sytuacji:Zabilem dwie osoby i nagle dostaje bana, czekam na rozpiseczke od admina, z przyjemnością posmieje sie z dennych powodów a nawet napisze kontrrozpiskę:3

Pozdrawiam cieplutko

• Haha 1
  • Wow 1
  • Legenda
Opublikowano

https://www10.zippyshare.com/v/sNGX2NoB/file.html

Demko z OM#2. Nie chciało mi się szukać Twojego SIDA, więc złapałem Cię na arenkach. Demko w miarę proste, więc nie rozpisuję go. Śmieszne akcje z BH, akcja w oknie gdzie goniłeś typa z uspem mnie rozbroiła totalnie, gonitwa po ścianach i mid boxach. 

Tutaj dorzucam akcję którą złapałem na żywo z serwera poprzez Geforce, więc nie ma mowy o jakimkolwiek opóźnieniu. Przy pierwszym strzale superancko celownik Ci podskakuje, natomiast przy drugim celownik masz chyba z dwa metry od modelu xD. Dodam tyle, że oboje mieliście bardzo podobne pingi, więc to nie zależy od tego. 

xddddddddd (streamable.com)

W razie w filmik mogę wrzucić na jutuby, ewentualnie udostępnić dla ubt dla lepszej jakości. Po wypaleniu demka sprawdzę jak to wygląda na GOTV, lecz nie oczekuje jakiejś znaczącej poprawy. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Co w tych strzałach według Ciebie jest nie tak? Gdzie skacze celowik? Gdzie widzisz przeskok? Po nagraniu w normalnej prędkości wnioskujesz juz,że to aimbot? 

Rozpisz demko, z niecierpliwością na to czekam, buziol i zapraszam na esea ;3

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.