Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: PRo100whEad

Nick admina karającego: Skiller

Data/Mapa: 10.10.21r de_mirage

SteamID: STEAM_1:0:30204764

Serwer (mod):  onlymirage#2                             

Opis sytuacji: Napisałem na czacie, że widze Cie skiller na tym vanishu po czym dostałem bana. Według regulaminu: 

2.16 Zakazane jest utrudnianie pracy administratora (Kick | Ban 1440 - 10080min)

Pierwszy jest kick nie wiedziałem, że nie można napisać sobie na czacie, że widze kogos na vanishu bo kilkukrotnie była już taka sytuacja, że ktoś mowil ze widzi jakiegos admina na vanishu i nigdy nie bylo za to bana jesli skiller wzial to pod utrudnianie jego pracy to proponowałbym abyście nauczyli swojego młodego admina regulaminu bo po pierwsze nie dał mi kicka a po drugie ban nie zgodny z taryfikatorem ale przynajmniej na moja korzyść bo krótszy. Potraktujcie to jak chcecie jako skarge albo nie chciałem tylko zaznaczyć to abyście dokładnie weryfikowali komu dajecie uprwanienia administratora.

Pozdrawiam! 

@edit: Ban juz minął wiec temat nie istotny ale chodzi o sam fakt, że może czasami najpierw dać ostrzezenie a pozniej banowac?  

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.