Veq Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Prosze oceniac mnie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Veq ;) A więc tak: -Miły -Spoko ziomek -Ogarnięty -spoko Admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demo :) Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Wyluzowany ziomuś :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Spoko Majster z którym nie jedną godzinkę przegrałem na DD2 :D Można zawsze z Tobą porozmawiać oraz pośmiać, po prostu pozytywna osoba ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 No Veq grałem z tobą kiedyś na CodMod 801 lvl ale jakoś tak wyszło, że się ,,rozstaliśmy,, :D Ale ogólnie spoko z ciebie ziomek, można było z tobą pogadać. Miły, ogarnięty ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Ogarnięty, spokojny, miły, sympatyczny ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 21, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 21, 2015 No No Admin FFA, który dobrze wykonuje swoje obowiązki, mógłby być bardziej aktywny na forum. Spoko ziomek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Użytkownik odszedł z Sieci Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts