Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze:  TPS_Loleczku
Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT):  https://www.gametracker.com/player/TPS_Loleczku/54.38.134.235:27015/

Doświadczenie w adminowaniu: Wiele razy posiadałem rangę "ADMINISTRATOR". Bardzo łatwo umiem przypatrzeć gracza używającego wspomagaczy 

Znajomość sourcemoda [0/10]:  [4/10] Po dłuższej przerwie powracam do gry, kwestia kilku dni aby  przypomnieć komendy ADMINISTRATORA. 
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Pon-PT  2/3godz            Sob-Niedz  3/6godz
Dlaczego Ty?:  Ponieważ bardzo miło spędzam czas grając na  serwerze.

Jestem bardzo energiczną i pozytywną osobą.

Spędzam sporo czasu przed komputerem, łatwo i szybko można poprosić  o pomoc. 

Z chęcią pomógł bym dopilnować porządku i kultury na serwerze.   

Posiadasz mikrofon?: Oczywiście.
Kontakt: Snapchat - Wariatto127

Discord - TPS_Loleczku#8500

Forum - TPS_Loleczek,

Kod Znajomego - S6BV4-74QL

SID: STEAM_0:1:527248155

Posiadasz konto prime?: Tak.                     

• Donator
Opublikowano

Yo :sjema:

Jestem zbyt leniwy żeby się rozpisywać.

Minusy:

- Dobieranie kolorów do podania (dla mnie, osoby z lekkim daltonizmem to się tak ch***** czyta, że to szok) zaznaczam "dla mnie".

- SM (do nauczenia/przypomnienia).

- SB (ale kto na to patrzy)

Plusy: 

+ Wiek

+ GT (w końcu więcej niż 10 godzin) :pepelove:

+ Kontakt (do wyboru do koloru).

Ostatecznie myślę że można dać szansę

Na TAK

• Dzięki 1
Opublikowano

- znajomość sm
+ doświadczenie
- gametracker
- sposób wypowiadania się na serwerze
Ogólnie spoko typek jesteś ale na osobiście mam dość młodziaków wśród administracji i nie mówię tego w kwestii tylko tego serwera.

Podsumowując jestem na NIE

• Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+ gt
+ wiek
+ doswiadczenie
- SM
+/- styl podania bo ciężko mi sie to czytało 

Jestem za daniem ci szansy :))

• Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie. 

- krótki staż 

- infantylny, na serwerze odstawiasz tzw. lipę, pisanie i gadanie o bardzo głupich rzeczach.. 

+ w miarę aktywny na forum, ale to i tak zbyt mało. Przypominam, że na serwerze przewija się mnóstwo graczy i dużo z nich to osoby stałe i mogą one Cię zbytnio nie kojarzyć. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano (edytowane)

Narazie na nie. Może z czasem ;)

-sm

-gametracker

+- wiek, niby +18, ale zachowanie i styl na serwerze trochę uciążliwy 

+forum,

- mało czytelne podanie (wystarczy prosto, zwięźle i na temat normalną czcionką) ,

+- ostatnio trochę przewijasz się na serwie, ale za mało ludzi Cię kojarzy jeszcze ,

+ doświadczenie 

Edytowane przez star: harry
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Aktywność  dobra w ostatnim czasie, ale moim zdaniem taki staż to jeszcze za mało.
Doświadczenie, wiek w porządku
Przez zachowanie na mikrofonie i ogólne wrażenie jakie przez nie sprawiasz jestem na nie.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.