bastian Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Kto chce ten pisze, czekam na Wasze opinie nt. mojej skromnej osoby. - Nie wiem dlaczego zabrali ci Moda ale staraj się jak to będzie możliwe ;) Pisałem w przywitaniu, że ze względy prywatne musiałem na jakiś czas opuścić sieć. Sam zrezygnowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Englo! Więc Tak: -Miły -Zrównoważony -Sprawiedliwie oceniający -Sympatyczny - Nie wiem dlaczego zabrali ci Moda ale staraj się jak to będzie możliwe ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 ENGLO - Legenda ze Szczecina, człowiek LOL'a. Sąd sprawiedliwy, sympatyczny chłopak. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Gdy przyszedłem tutaj, bodajże już nie byłeś moderatorem - ale łatwo zauważyć, że wyróżniasz się dużą wiedza, inteligencją i bezkonfliktowością. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 15, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 15, 2015 Pamiętam Cię jak jeszcze byłeś modem. Od ostatniego czasu znowu zacząłeś aktywnie brać udział w życiu forum. Pracuj dalej, a twoje starania zostaną docenione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servers technician happy. Posted June 17, 2015 Donor Servers technician Share Posted June 17, 2015 Ogarnięty Fajny Miły Fajny Fajny BOT Fajny Kultulalny Pomoczny Morda moja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts