Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera:

DxD198

23 lata

Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):

Kliknij tutaj

Doświadczenie w adminowaniu:

Dość spore z racji tego iż jak zaczynałem na tej sieci miałem tutaj admina na jednym z serwerów i znam podstawowe komendy jak i ale to już musiałbym sobie lekko przypomnieć kiedyś zajmowałem się wgrywaniem pluginów i ustalaniem cvarów tak jak mówię nie jest to wymagane ale takie info ode mnie .

Znajomość sourcemoda KLIK [0/10]:

7

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?:

Zależne od pracy wiadomo ale zazwyczaj od 3h - 6h dziennie

Dlaczego Ty?:

Uważam że przyda się dodatkowa para rąk na serwerze jak i znów chciałbym być częścią tej sieci po 5 latach i działać z wami w zespole :default_biggrin: Wiadomo jest tutaj dużo nowych osób ale i z wami się dogadam i na pewno będzie miło się współpracowało .

Posiadasz mikrofon?:

Tak

SID(SteamID):

STEAM_0:0:147986572

Kontakt:

Steam / FB / Forum

Posiadasz konto Prime?:

Tak

Czy akceptujesz regulamin Admina? KLIK(TAK/NIE):

Tak

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Odnośnie gt nie ma co sie martwić, wiadomo że przez prace nie będziesz nie wiadomo ile też siedział na serwerze rozumie cię bardzo dobrze. Ogólnie napisałeś bardzo ładne podanie podoba mi się wygląd i estetyka. Myślę, że będzie nam się dobrze współpracowało :) Dodaj mnie na steam KLIK

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.