Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

Nick z serwera: PAJAC
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):  
GameTracker.com : Player Page for Pajac
Doświadczenie w adminowaniu: troche mam :) troche sie tu siedziało na adminie
Znajomość sourcemoda [0/10]: umiem tylko komendy admina wiec 2/3
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 2-5 godz dziennie
Dlaczego Ty?: Już raz byłem adminem dłuższy czas jak serwer zmienił domene do czasu wyjazdu w kwietniu za granice. Wtedy zrezygnowałem z bycia adminem gdyż nie miałem warunków na grę i powiedziałem, że jak się wszystko ustabilizuje u mnie to możliwe, że będę chciał wrócić do tej roli. Stara gwardia na pewno mnie kojarzy od dziś mogę systematycznie jak kiedyś grać na serwerze i trzymać porządku. Może nie będzie to jak kiedyś, że będę bił swoje rekordy tygodniowych godzinek (około 45h na tydzień) ale myślę, że te 15-20 mógłbym robić na luźnym grafiku.  Dodam aby od razu wyjaśnić komentarze typu zrób pierw godziny na serwerze przegrałem już 10k+ godzin i jak piszę, że wracam i będę grał to można trzymać mnie za słowo tak jak kiedyś :)

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: 
https://steamcommunity.com/id/midcasper/
SID: STEAM_1:0:557830353

Posiadasz konto Prime?: Tak

Opublikowano
Cytat

Dodam aby od razu wyjaśnić komentarze typu zrób pierw godziny na serwerze przegrałem już 10k+ godzin i jak piszę, że wracam i będę grał to można trzymać mnie za słowo tak jak kiedyś :)

W przeciągu ostatnich siedmiu dni masz na serwerze przegrane zaledwie 12 minut... To że stara gwardia cię kojarzy nie wystarczy, nowi gracze też muszą znać adminów. Na chwilę obecną odrzucam, mamy wystarczająco dużo adminów aby nie przyjmować pierwszego lepszego podania. Następne możesz złożyć za tydzień, więc w tym czasie nam pokaż, że naprawdę ci zależy, a wtedy pomyślimy co dalej ;)

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.