Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosto z mostu, wiem że będą na początku złe opinię. Chcę wiedzieć co muszę poprawić ;)

Opublikowano

Więc Tak

-Jesteś dosyć impulsywny Nie oceniaj książki po okładce

-Ogarnięty 

-poważny

Musisz podchodzić do życia z Humorem :)  

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak dla mnie Majster jesteś pozytywną osobą. Można na luzie z Tobą porozmawiać,pośmiać,ubić Cie na DD2 :D 

• Legenda
Opublikowano

Hmm sam nawet nie wiem co napisać. Nie wiem czy wróciłeś do nas na poważnie czy żeby uśpić naszą czujność, a po chwili znowu zaczniesz coś robić za naszymi plecami. Oszukujesz i nie jesteś lojalny. Ale starasz się odbudować nasze zaufanie i to jest +. (Obserwujemy Cię) 

Opublikowano

Z tego co zauważyłem chyba za mną nie przepadasz ;). Masz dla mnie taki ,,dziwny,, może ,,inny,, charakter. Ale wiem, że gdzieś tam jest z ciebie spoko gość, z, którym można pograć ( w siatkówkę XD ) 

Opublikowano

Jareczek :D Pozytywny ludzik, ale impulsywny. Można zespołowo pograć na cod 301, i można też pogadać na pw. Ogólnie na +, nie zmarnuj tej 2 szansy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jarku no to osobiście aż tak Cię nie znam, ale już coś mogę napisać jesteś botkiem :3 pomocny, pozytywnie walnięty hehe :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ah pamiętam ten czas jak pierwszy raz ze sobą graliśmy na FFA. Mówiłeś mi że mam aima :D Fajnie mi się z tobą grało, trzeba będzie strzelić jakiś meczyk na FFA :) Bardzo poprawny admin, ogarnięty, nigdy do niego nie straciłem zaufania. Polecam serdecznie.

Musisz czasem postawić twarde kopyto nad niektórymi sprawami, i jako opiekun serwera masz zajmować się serwerem, jak tego nie będziesz robić to uhuhu nie chcesz wiedzieć :D

Pozdrowienia odemnie i serwera JB, wbij kiedyś tam :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Osoba która w pełni odzyskała moje zaufanie, bardzo mocno angażuje się w życie sieci a także serwerów. Robi wszystko by forum i serwery były w jak najlepszym porządku za co mu bardzo dziękuje.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Odzyskałeś już moje zaufanie. Angażujesz się w sieć oraz serwery. Miałem okazję zagrać z tobą na DD2 i strzelić parę HS :D. Ogólnie mega pozytywny człowiek, z którym można pograć oraz popisać na SB. 

Ps. Sprawdziłeś tamte SS'y? Czyste? xD 

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miły, wygadany, posiadasz dawkę humoru, jesteś także dość nerwowy - zbyt szybko puszczają Ci nerwy, czasami źle oceniasz daną sytuację, nie znając obu stron medalu.

W ostatnim czasie strasznie na mnie strzeliłeś wnerwa, i nie odzywałeś się do mnie w ogóle. Sytuacja wyjaśniona i jest jak dawniej. Musisz nauczyć się czytać dokładnie aby rozumieć dwie strony i czasem się zastanowić nad tym co napiszesz lub zrobisz. Jesteś stosunkowo ogarnięty ale czasem puszczają ci nerwy.

@gtx to sa opinie o jato, czemu mialbym cie oceniac? Cytowalem poniewaz to czesc mojej wypowiedzi. Ps.drugi raz mylisz moja wypowiedz z offtopem

@gtx2 Nie mialem z toba zadnych spin, faktycznie moglem wspomniec ze cytuje

Opublikowano

Jaro a co to za botek!? HAhaha :D No niezła mordka my się już trochę znamy ;) Lubiany to na pewno, bardzo zaangażowany w COD'y. Bardzo miły i sympatyczny, zagaduje do każdej nowej dziewczyny na forum :). Spamuje ma Sb i lami na DD2 :P

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dobry chłopak, ogromnie zaangażowany w życie sieci...Duży staży, aktywny...Pomaga rozkręcić Katujemy.eu...Zrobił dobry serwer COD

Opublikowano

Pomagał robić serwer COD, na czym się to skończyło. Gdy zgłaszam jakieś bugi do niego, kłóci się ze mną że to nie bug. Nie jest zainteresowany swoim serwerem i nie wie co to znaczy kultura osobista.

Dla zaciekawionych kawałek rozmowy z Jarem, gdy chciałem mu zgłosić parę błędów :):

http://scr.hu/1k7f/8krwj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.