Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Oskarito

Nick admina banującego: Debas_Jan

Data/Mapa: 23.08.2021 Mirage

SteamID: STEAM_1:1:120278752

Serwer (mod):  ONLY MIRAGE 2                           

Opis sytuacji:  Grając na serwerze mirage 2 już jakiś czas, dostałem właśnie bana za wh.. ;-; Mając globala w tej grze, grając faceity i raz na jakiś czas pogram na społeczności. To, że ktoś jest lepszy nie oznacza, że ma wh... Poza tym, mój profil steam nie jest pierwszym lepszym profilem, ale w porządku, profil nie jest wyznacznikiem czy gracz jest czysty czy nie. W momencie gdy dostałem bana było grana dogrywka i miałem jakoś 100 kili. Admina najwyraźniej to zabolało, że ktoś potrafi grać. W każdym razie nigdy nic nie używałem, żadnych wspomagaczy ani tego typu rzeczy. Sam właściciel serwera był dostępny gdy robiłem podobne liczby fragów i jakoś nie miał o to pretensji... Posiadam również opiekuna na innej społeczności, więc nie rozumiem co takiego strzeliłem, że decyzją admina był ban za WH.  Proszę więc o rozpisanie demka

PS: Chciałbym się dowiedzieć jaką rangę ma admin, który mnie zbanował.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Donator
Opublikowano

Rozpiska demka* 23.08.2021 

Rozpoczęcie 18:18

Akcje: 
1:45 akcja w konektorze w zwolnionym czasie (1/4) | (1/2) można zauważyć przeskok celownika na głowę. 
3:21 szybkie modelowanie graczy na midzie*
3:42 przeskok celownika w tempie (1/4) minimalnie można zauważyć przeskok 
6:42 przeskok na model gracza po stronie ct w tempie 1/4 i 1/2 
8:20 dziwne poruszenie celownika 
8:24 przeskok celownika z szyi / tułowia momentalnie na głowę można zauważyć na tempie 1/2
15:14 szybszy strzał od wychlenie przeciwnika 
17:58-18:06 dosyć te strzały dziwnie wchodzą z tej awp. 
18:17* Akcja gdzie momentalnie celownik na gracza się wcelował 
18:59 Strzał szybszy od przeciwnika 
20:06* Kolejna akcja gdzie celownik przeskoczył na model można zauważyć na 1/2
21:01-21:14 nietypowa akcja, gdzie drugi celownik na graczu był równomiernie namierzany akcje przy 1/2
21:30 gracz TT chodził na SHIFT więc skąd wiedziałeś, że tam był ? Mimo, że nie było słychać kroku 
**28:55** DRUGA POŁOWA STATY 46:4
29:20-29:29 2x H'S ten sam manewr co na początku przeskok celownika 1/4 bądź 1/2 minimalnie widać różnice 
29:45 przeskok celownika 1/2
31:32 przeskok celownika 1/2 akcja w tv-room
34:49 dziwna akcja pod underem można chwilowo zauważyć pewny ruch, że gracz z CT z powrotem cofnie na under 
42:44 skan przez 3/4 smoka 
46:17 tempo 1/4 minimalny przeskok w głowę 
47:53* modelowanie i idealny strzał 
53:26 skan przez smoka idealnie w ciało w zwolnionym tempie 1/4 czy 1/2 ładniej wygląda
55:19 dziwna akcja pod prefire
57:19 skąd info, że B rushują?
57:25 idealny moment, że ktoś skoczy do under-a
57:41 to samo under info od Boga? 
59:36 już wcelowany w okno, że zaraz wychyli 

Podsumowanie*
Według mnie gracz nadużywa swoich umiejętności korzystając z nielegalnego programu jakim może być to Wallhack bądź skrypt na Radar Hack. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że gracz siedział na Discordzie bądź Team_Speak. 90% akcji jest używana przez Ciebie AWP. Gdzie w niektórych sytuacjach widać przy tempie 1/4 czy też 1/2 gdzie celownik minimalnie w stanie skupienia przeskakuje w stronę ciała. Uwzględniasz siebie, gdzie grasz faceity czy też masz Globala.? Mało to jest interesujące wchodząc na serwer pokazując swoją dosyć nietypowo nieczystą grę. 

Nie uważam siebie za PRO-playera czy jakiegoś dobrego gracza po prostu jestem zwykłym graczem co gra z P90 i lubi rushować. Ranga nie gra. Co najbardziej nie wykluczam, że mogłeś mieć dobry dzień i to była twoja mapa, ale uwzględniam to, że na Steam miałeś zablokowaną czy tam też ukryte listę znajomych. 

Cytat

PS: Chciałbym się dowiedzieć jaką rangę ma admin, który mnie zbanował.

A czy ranga ma jakoś znaczenie? Liczy się doświadczenie, spojrzenie na to jak gracze grają. 

Z mojej strony było by to wszystko czekam na opinię UNBAN i innych oglądający ten temat 
i przyjrzeniu się akcji dosyć uważnie. Oglądałem Cie wcześniej grałeś dosyć spokojniej, 
ale z dnia nadzień już nabierałeś tempa.. 

Pozdrawiam <(P90)>D.E.B.A.S.J.A.N<(AWP)>

• Lubię to! 4
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Katowicz
Opublikowano

1:45 - Czysta akcja.

3:21 - Czysto. Po prostu się odwrócił od flasha.

3:42 - Czysto. 

6:42 - Czysto.

8:20 - Czysto. 

8:24 - Czysto, normalny pick.

15:14 - Czysto. 

17:58 - Czysto.

18:17 - Czysto. Słyszał tupnięcie, dlatego się odwrócił. 

18:59 - Czysto.

20:06 - Czysto.

21:01 - Czysto.

21:30 - Czysto. Było słychać tupnięcie delikatnie.

29:20 - Czysto.

29:45 - Czysto.

31:32 - Czysto.

34:49 - Czysto.

42:44 - Czysto. Możliwe są takie fartowne strzały przez smoke.

46:17 - Czysto.

47:53 - Czysto.

53:26 - Czysto. Chwilę wcześniej widział jego głowę a przy wyłączonych modelach widać przy drugim zoomie CT.

55:19 - Ogółem nie widać modelu więc akcja modelowo +b, natomiast jak się zna dobrze mapę to można sobie skanować właśnie w takie idealne miejsca wiedząc gdzie są schody. Czysto.

57:19 - Czysto. 

57:25 - Czysto. Normalny skan w tym miejscu.

57:41 - Czysto.

59:36 - Czysto.

Demko czyste, nie ma żadnych przeskoków, znając mirka na wylot można sobie pozwolić na takie skany i fartownie kogoś zabić. Uwagę też trzeba zwrócić że demko mamy w 60 tck a serwer ma 128. Widać dobrą grę doświadczonego gracza.

UB.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.