Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://katujemy.eu/index.php?/topic/5612-trzeba-wstawic-trojanaaaa/

Jak mogł

em wbic na activ jak miałem perma jak dacie historje banow to ja nie ma mzmiennego ip

Dajcie mi dowod ze to ja byłem czekam na ub!!

a WIEC KURW* DAWAJCIE MI UB GRAŁEM DOSTAŁĘM SS DAŁEM JE NA FORUM POTEM GRĄŁEM DOSTŁĘM SS DAŁEM JE NA FORUM A WY KURW@ MOWICIE MI ZE NIE MAM UB BO JAKIS ACTIV SPRAWDZIŁEM AMXBANS JEST TYLKO 1 BAN SS ACTIV A WY KURW@ DAWAJCIE MI UB , NW MOZE ADMINI TU SA CHU*E I NIE OGARNIAJA SERVER ALE JA CHCE MOJEGO UB  JAPIERD0LE JAKIE NI

Wzór:

Twój nick: Ten Odpalony

Nick admina banującego: Jakis Poj33b
Data/Mapa: nie ma 
IP/SteamID: dałem juz wam
Serwer (mod): nw
Opis sytuacji:  Admin pierd0li ze mnie widził na servie jak na aimoie jechałem jak mogłem grac na aimie jak miałem bana i czekałem na ub 
Wycinek z konsoli:--

Opublikowano

Co poradze ze czekałem długo na ub i teraz chce wejsc pisze ban wchodze na forum pisze jakis noob admin ze widził mnie na ab 

i zaraz bedziesz musiał całowac mnie po rekach i prosic o wybaczenie ze sie pomyliłes

dobra chyba trzeba odpalic maszyne do bugowania serverów

Opublikowano

Sorki, że się wypowiadam, ale co ty teraz sobą reprezentujesz?! Jakiegoś małego dzieciaka co zabawki mu zabrali z piaskownicy??? Bo z tego wnioskuje, że właśnie tak się dzieje. Siedź na dupie i poczekaj aż wszytsko się wyjaśni a nie tutaj wyzywaszi rzucasz przekleństwami jak leci.. Po drugie, teraz żartuje czy myślisz, że ktoś się przestraszy tej twojej "masyzny" ?? Chccesz mogę Tobie ją zablookować, co nie co umiejętności się ma więc nie wiem czy chciałbyś ryzykować, szkoda by było (o ile wgl masz pojęcie co piszę i wgl masz tą maszyne) ;) Podsumowując, teraz tym postem wyraziłeś sobie opinie u mnie, że jesteś nedznym dzieciakiem co płacze o wsyztsko co się mu zrobi ;)

Pamiętaj zrobisz coś na serwach ja zrobię z twoją maszyną i kompem ;)

Pozdrawiam

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.