Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Piotr
Staż na forum : Długo, jednak 3 tyg mnie wgl nie było bo miałem wypadek i leżałem w szpitalu, zobaczcie to też  z tej strony.
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : 4-6 h
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9
Dlaczego ty? : Próbowałem na Moderatora  nie udało się a zależy mi na pomocy w ogarnianiu na FOrum , to spróbowałem na UBT. Napiszę raz jeszcze, jestem miły, sympatyczny i mam nadzieje lubiany przez ludzi na serwerze/forum. Każdy konflikt który zapada miedzy forumowiczami na forum lub graczami na serwerze, staram się załagodzić, aby nie popadło to w jakieś wyzwiska czy też kłótnie. Każdy problem kto ma i pisał mi na STEAM starałem się rozwiącać jak najlepiej potrafiłem i pomóc danej osobie z tym czym się do mnie zwróciła. Jeżeli nie potrafiłem sam udzielić danej pomocy, zgłaszałem się do kogoś z zapytaniem czy by mi pomógł, w każdym bądź razie nei zostawiałem i nie olewałem tego jak ktoś potrzebował pomocy.
Znajomość AmxBans [0/10] :
10

Znajomość IPB [0/10] : 8

Pozdrawiam -=byku=-

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Opublikowano

To samo co w przypadku firegucia, wymagany jest odstęp czasowy między podaniami i dlatego jestem na nie. Dodatkowo piszesz, że ortografia i interpunkcja na 9, a Twoja spacja przed przecinkami i składnia zdań pozostawia wiele do życzenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.