Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
-=byku=-

Może to stanowisko? -=byku=- UBT?

Recommended Posts

Imię : Piotr
Staż na forum : Długo, jednak 3 tyg mnie wgl nie było bo miałem wypadek i leżałem w szpitalu, zobaczcie to też  z tej strony.
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : 4-6 h
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9
Dlaczego ty? : Próbowałem na Moderatora  nie udało się a zależy mi na pomocy w ogarnianiu na FOrum , to spróbowałem na UBT. Napiszę raz jeszcze, jestem miły, sympatyczny i mam nadzieje lubiany przez ludzi na serwerze/forum. Każdy konflikt który zapada miedzy forumowiczami na forum lub graczami na serwerze, staram się załagodzić, aby nie popadło to w jakieś wyzwiska czy też kłótnie. Każdy problem kto ma i pisał mi na STEAM starałem się rozwiącać jak najlepiej potrafiłem i pomóc danej osobie z tym czym się do mnie zwróciła. Jeżeli nie potrafiłem sam udzielić danej pomocy, zgłaszałem się do kogoś z zapytaniem czy by mi pomógł, w każdym bądź razie nei zostawiałem i nie olewałem tego jak ktoś potrzebował pomocy.
Znajomość AmxBans [0/10] :
10

Znajomość IPB [0/10] : 8

Pozdrawiam -=byku=-

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

To samo co w przypadku firegucia, wymagany jest odstęp czasowy między podaniami i dlatego jestem na nie. Dodatkowo piszesz, że ortografia i interpunkcja na 9, a Twoja spacja przed przecinkami i składnia zdań pozostawia wiele do życzenia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.