-=byku=- Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Imię : PiotrWiek : 21Staż na forum : Długo, jednak 3 tyg mnie wgl nie było bo miałem wypadek i leżałem w szpitalu, zobaczcie to też z tej strony.Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : 4-6 hZnajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9Dlaczego ty? : Próbowałem na Moderatora nie udało się a zależy mi na pomocy w ogarnianiu na FOrum , to spróbowałem na UBT. Napiszę raz jeszcze, jestem miły, sympatyczny i mam nadzieje lubiany przez ludzi na serwerze/forum. Każdy konflikt który zapada miedzy forumowiczami na forum lub graczami na serwerze, staram się załagodzić, aby nie popadło to w jakieś wyzwiska czy też kłótnie. Każdy problem kto ma i pisał mi na STEAM starałem się rozwiącać jak najlepiej potrafiłem i pomóc danej osobie z tym czym się do mnie zwróciła. Jeżeli nie potrafiłem sam udzielić danej pomocy, zgłaszałem się do kogoś z zapytaniem czy by mi pomógł, w każdym bądź razie nei zostawiałem i nie olewałem tego jak ktoś potrzebował pomocy.Znajomość AmxBans [0/10] : 10 Znajomość IPB [0/10] : 8Pozdrawiam -=byku=-Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Jestem na Tak. +wiek +zaangażowanie +ogarnięty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanti. Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Jestem na tak +wiek +poradzisz sobie +zaangażowanie +spełnione wymagania 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Jestem Na TAK -Każdemu warto dać szansę \ -staż -wiek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Jestem na Tak - Widać, że zależy - Wymagania - Aktywność :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 To samo co w przypadku firegucia, wymagany jest odstęp czasowy między podaniami i dlatego jestem na nie. Dodatkowo piszesz, że ortografia i interpunkcja na 9, a Twoja spacja przed przecinkami i składnia zdań pozostawia wiele do życzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Jestem na tak: wiek doświadczenie zaangażowanie staż 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asieres Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Jestem na TAK: + Wiek+ Doświadczenie+ Wymagania spełniasz+ Staż+ Ogarnięty ziomek :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts