Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość PPFAR

FireGucio na UBT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro podanie Vegety zostało odrzucone z dopiskiem, że podania składamy co 5-6 dni to tutaj nie może być inaczej. Jeśli zostanie ono przyjęte to niestety będzie to faworyzacja.

Właściwie to to samo co u Vegety, składałeś na moderatora, nie udało się, więc przeskoczyłeś na UBT. Nie jest to dobry ruch z Twojej strony, poza tym nie jest też fair, że zrezygnowałeś z admina na ZM na rzecz innej rangi. Ale to Twój wybór. Ze względu na wymaganą odległość czasową między podaniami jestem na nie.

Opublikowano

Skoro podanie Vegety zostało odrzucone z dopiskiem, że podania składamy co 5-6 dni to tutaj nie może być inaczej. Jeśli zostanie ono przyjęte to niestety będzie to faworyzacja.

Właściwie to to samo co u Vegety, składałeś na moderatora, nie udało się, więc przeskoczyłeś na UBT. Nie jest to dobry ruch z Twojej strony, poza tym nie jest też fair, że zrezygnowałeś z admina na ZM na rzecz innej rangi. Ale to Twój wybór. Ze względu na wymaganą odległość czasową między podaniami jestem na nie.

Ale osobne podanie na MOderatora jest i UBT dwa różne podania nie dizel ich tym samym, składanie po 5-6 dniach nowego podania tyczy się jednej rangi a nie all...

Jestem na Tak

*ogarniesz

*aktywność

*zależy chłopakowi

Opublikowano

Ale osobne podanie na MOderatora jest i UBT dwa różne podania nie dizel ich tym samym, składanie po 5-6 dniach nowego podania tyczy się jednej rangi a nie all...

Jestem na Tak

*ogarniesz

*aktywność

*zależy chłopakowi

Vegeta nie złożył podania na tą samą funkcję po 3 dniach, tylko właśnie na moderatora a potem na UBT i zwrócono na to uwagę, wywnioskować z tego można, że VA Little wprowadził taką zasadę :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.